По време на тазгодишното изложение Moto Expo 2022 от 15

...
По време на тазгодишното изложение Moto Expo 2022 от 15
Коментари Харесай

Moto Expo СОФИЯ 2022 - Suzuki залага на адвенчър гамата и на скоростта

По време на тазгодишното ревю Moto Expo 2022 от 15 до 19 април, марката Suzuki в лицето на вносителите Миркат ООД ще покажат осем нови модела. Марката от Хамамацу, като част от Голямата японска четворка, има съществено наличие в последните години измежду адвенчърите. Особено от 2019 година насам, гамата непрестанно се обновява
Затова и на мотоциклетното ревю в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална), мощно наличие на щанда на Миркат ООД с повърхност 104 кв. м. ще имат адвенчърите. По-точно те ще бъдат представители на именитата фамилия V-Strom. Но ще забележим и различен още по-легендарен бързак – Hayabusa, а също и спортният турер GSX-S 1000 GT.

DL 650 A V-Strom и DL 650 XT V-Strom
Който и почитател на пътешествията с мотоциклет да помолите да изброи петте най-хубави адвенчъри, в неговата петица безусловно ще участва моделът Suzuki V-Strom 650. Мотоциклетът е с освежен дизайн и продължава да съчетава най-хубавите характерности на ADVENTURE серията на Suzuki. Това е забележителна машина, с която може да се стигне до всяко място в града или в планината. Стане ли дума за задача, предизвикателство, премеждие, то това е V-Strom 650 - безконечният странник. Готов е за нова дестинация и всеки пък доставя оптималната приятност от ездата.
Моторът е с V2 четиритактов мотор с размер 645 куб. см, мощ 71 к.с. при 8800 об/мин. и оптимален въртящ миг от 62 Нм при 6500 об/мин. Байкът е с височина на седалката от 83,5 см, размер на резервоара 20 л и тегло 216 кг.

DL 1050 A V-Strom и DL 1050 XT V-Strom
Тези два модела са по-тежката категория в фамилията адвенчъри на Suzuki. Новият V-Strom 1050 насочва покана за вълнуващо премеждие, радва окото с елегантния си контур, а безграничните му благоприятни условия трансформират всяко странствуване в незабравимо преживяване. В дизайна му има детайли на именития пустинник DR-Z и на огромния офроудър DR-BIG.
Оборудван е с цялостен пакет системи, които подсигуряват оптималната сигурност и комфорт: Motion Track Brake System, Hill Hold Control System, Slope Dependent Control System, Cruise Control System, Load Dependent Control System, Traction Control System, Suzuki Drive Mode Selector (SDMS), Ride-by-wire Electronic Throttle System, Suzuki Easy Start System, Suzuki Clutch Assist System (SCAS), Low RPM Assist, Dual Spark Technology. Моторът е с V2 четиритактов мотор с размер 1037 куб. см, мощ 101 к.с. при 800 об/мин. и оптимален въртящ миг от 101 Нм при 4000 об/мин. Моторът е с височина на седалката от 83,5 см (82,5-88 см), размер на резервоара 20 л и тегло 236 кг.

SV 650 A
SV650 (abs) бързо се трансформира в обичан мотоциклет на хиляди мотористи по целия свят още със своята първа поява през далечната 1999 година Сега новият байк към този момент е доста усъвършенстван, с помощта на софтуерни нововъведения. Сред тях са система за елементарно пускане, помощник за тръгване при ниски обороти, леко шаси – единствено 197 кг, LCD екран и съвременeн грациозен дизайн, зависим на концепцията "Clean, Slim and Simple ".
Този повсеместен мотоциклет дефинира нови стандарти за комфорт и изгодност. Двигателят Dual Spark 90°V-Twin е четиритактов, с размер 645 куб. см, мощ 76 к.с. при 8500 об/мин и 64 Нм въртящ миг при 8100 об/ мин. Височината на седалката е 78,5 см, а размерът на резервоара 13,8 л.

GSX-S 1000 GT
Няма метод на щанда на Suzuki да не участва новият GSX-S1000GT. Това е най таченият състезателен турер от генерации мотористи. Той е с подсилени характерности и ДНК от супер спортните мотори. Новият модел е планиран по този начин, че да бъде комфортен във всекидневието, само че също и да обезпечава комфорт и непоклатимост при високи скорости и дълги пътувания. Две основни характерности за концепцията са горделивост. Той има новаторски електронен надзор за усъвършенстване на представянето и първият 6,5-инчов пъстър TFT LCD екран с опция за свързване със смарт телефон. Двигателят е четиритактов с 999 куб. см, 4-тактов DOHC с водно изстудяване, с четири клапана. Доставя обилие от мощ – 152 к.с. при 11 000 об/в мин., само че и в целия си работен диапазон. Има плавни характерности на въртящия миг от 106Нм при 9250 об/мин, които работят линейно от ниски до върхови обороти, осигурявайки вълнуващо чувство за ускоряване. Двигателят е инсталиран върху лека, само че доста здрава рама, което прави GSX-S1000GT по-лесен за потребление при ежедневно каране, като в същото време усилва стабилността по пътища със завои и автомагистрали. За да се понижи умората при пътувания на дълги дистанции, GSX-S1000GT употребява ръкохватки с гумени демфери и подсилени гумени стъпенки, които редуцират до най-малко вибрациите, излъчени от шасито на мотора. Освен това кормилото е разширено и ръкохватките са ситуирани по-близо до моториста, за по-голямо улеснение при изправена позиция по отношение на предшественика си. Аеродинамичното челно, ветроупорно стъкло и специфичните седалки също способстват за комфорта. Височината на седалката е 80 см. Теглото на машината е 266 кг.

Моделът разполага с разнообразни тънко настроени електронни системи като:
• Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) с избор сред три разнообразни режима, които трансформират характерностите на мотора
• обновената Suzuki Traction Control System (STCS) – към този момент с 5-режима за надзор на сцеплението (+OFF настройка) е проектирана да обезпечи по-голяма непоклатимост за убеден надзор с по-малко напрежение и отмалялост.
• Круиз надзор, който поддържа заложена скорост без да подавате газ, а това прави пътуването по автомагистралите извънредно удобно и така нататък
GSX-S1000GT е първият мотоциклет на Suzuki, който е екипиран с 6.5-инчов пъстър TFT LCD екран с принадлежности. Чрез превключване на настройките за дневен (бял) и нощен (черен) режим на проявление, той усилва видимостта когато и да е и при всяка обстановка на каране. Чрез свързване на смарт телефони с конфигурирано приложение „ SUZUKI mySPIN “, мотористът има достъп до наличие като карти, възпроизвежда музика, реализира телефонни позвънявания и така нататък Приложението е съвместимо както със смарт телефони с iOS, по този начин и с Android.
GSX 1300 R Hayabusa

„ Соколът друмник “ Hayabusa постоянно е бил гордостта на Suzuki. Затова хиляди фенове на именитата машина бях пъклен разочаровани, когато от Хамамацу оповестиха, че стопират мотоциклета. Но това се оказа единствено рестарт или по-скоро прераждане. Както бе казано „ довиждане “, по този начин от компанията приветстваха с „ добре пристигнал “ още по-напет Hayabusa. Новото потомство Hayabusa просто надмина упованията. То е създадено освен за реализиране на още по-високо равнище на оптималната продуктивност, като в същото време дава отговор на строгите стандарти за излъчвания Euro 5, само че и с цел да завоюва сърцата на своите правилни почитатели. От първото си стартиране на пазара през 1999 година, Hayabusa непрекъснато предлага на своите фенове изключителна мощност, буйно наличие и безкрайна мощ. Новата Hayabusa безпроблемно продължава своето завещание като висш състезателен мотоциклет. "Рафинираният сокол " се завърна. Двигателят е четирицилиндров с размер 1340 куб. см. Мощността му е 190 к.с. при 9700 об/мин., а въртящият миг – 150 Нм при 7000 об/мин. Височината на седалката е 80 см, размерът на резервоара 20 л, а тежестта 264 кг.

Moto Expo 2022 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.
Цени Билети: На място: 12 лв. /събота и неделя/; 10 лв. /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;
Онлайн – /2 лева отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лв. /събота и неделя/; 8 лв. /делничен ден/;
Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лв.. Деца до 12 години с компаньон – Безплатно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР