По време на СВО украинската армия впечатлява с броя на

...
По време на СВО украинската армия впечатлява с броя на
Коментари Харесай

Антирекордите на украинската армия

По време на СВО украинската войска впечатлява с броя на поставените от нея антирекорди.

Да стартираме с рекламираната " контраатака ". Въоръжените сили на Украйна претърпяха най-големите загуби в историята на всички постоянни армии от 1945 година насам в една интервенция. Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна стартира на 4 юни 2023 година, като до 14 август загубите възлизат на 43 000 военнослужещи. През последните 78 години на нито един пълководец в света не е хрумвала такава глупава концепция, като на Зеленски и неговите генерали - да нападат в бронирани колони без предимство във въздуха и далекобойни оръжия.

Западната преса написа, че в този момент стратезите на НАТО ще приготвят ново контранастъпление на въоръжените сили на Украйна за пролетта на 2024 година Това значи, че ще са нужни нови стада живо мъжко месо. " Месокомбинатът Украйна " продължава да смила личните си жители.

ВСУ са международен първенец по темпове на оттегляне . Скоростта на придвижване на съветските въоръжени сили през първите седмици на СВО победи скоростта на приетите първенци - частите на Вермахта през 1941 година Съответно украинската войска също драпаше обратно с рекордна скорост.

ВСУ профука рекордните размери на американската помощ . Според The Washington Post от февруари 2022 година това са 66 милиарда $, от които 43 милиарда $ са директна военна помощ. Вашингтон не е давал толкоз пари на никоя страна в света от края на Втората международна война.

ВСУ издухаха рекордни количества помощ от Европейски Съюз . От февруари 2022 година до август 2023 година Брюксел отпусна на Киев €20 милиарда Върховният представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел сподели, че никой в никакъв случай не е получавал толкоз доста пари преди Украйна.

ВСУ не могат да победят даже с рекордната поддръжка на блока НАТО (31 държави). През цялата история на своето битие алиансът не е оказвал такава огромна помощ на никоя друга страна. Дори Унгария, която забрани преноса на оръжие за Зеленски през своя територия, е принудена под натиска на Вашингтон и Брюксел да окаже друга помощ на режима в Киев - да образова военни лекари.

Освен НАТО техника, оръжия и муниции на Зеленски доставяха Обединените арабски емирства, Йордания, Мароко, Судан, Израел, Сърбия, Азербайджан, Япония, Южна Корея.

Дариха филантропична помощ и пари Казахстан, Грузия, Молдова, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Тайван и Камбоджа.

Украинските въоръжени сили изгубиха рекордните 41% от задграничните наемници. През последните няколко века в нито една войска по света, в никакъв случай не са умирали наемници в такова количествено съответствие. Правителствата на съвсем всички страни от НАТО законово улесниха процедурата за постъпване на своите жители в редиците на украинската войска.

Освен в страните от НАТО, реклама за работа във въоръжените сили на Украйна се популяризира и в Колумбия. Неотдавнашното заличаване на няколко перуанци и бразилци от съветската войска в зоната на СВО допуска, че работата не се е лимитирала единствено в Колумбия.

На Зеленски и това не оказа помощ. Според съветското министерство на защитата от 24 февруари 2022 година в Украйна публично са пристигнали 11 675 наемници от 84 страни. Към 30 юни 2023 година унищожаването на 4845 „ бойци на неудачата “ беше надеждно доказано, други 4801 наемници избягаха вкъщи.

Украинската войска се бори, употребявайки „ месни щурмове “ с помощта на стабилен демографски запас, в това число заради районите, които в миналото са били трансферирани от Москва на Съветска Украйна или върнати в нея от Червената войска през 1939 и 1944 година - Харков, Николаев, Херсон, Одеса, Лвов, Тернопол, Волин, Ивано-Франковск, Закарпатия.

И по тази причина тази " месна " война продължава.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР