По време на срещата на върха на бизнес лидерите от

...
По време на срещата на върха на бизнес лидерите от
Коментари Харесай

Китайският лидер произнесе реч на срещата на върха на бизнес лидерите от АТИС

По време на срещата на върха на бизнес водачите от АТИС, която се организира на 16 ноември в Сан Франциско, ръководителят на КНР Си Дзинпин произнесе тирада с работното заглавие: „ Работим дружно, с цел да посрещнем провокациите и да напишем нова страница в Азиатско-Тихоокеанското съдействие “.
В нея Си Дзинпин означи, че светът е навлязъл в нов интервал на разтърсвания и промени, а накъде ще поеме Азиатско-Тихоокеанското съдействие през идващите 30 години е въпрос, пред който са изправени всички членове на организацията. Си Дзинпин акцентира, че Китай продължава да бъде най-големият мотор на световен напредък. Китай има институционалните преимущества на социалистическата пазарна стопанска система, преимуществата от търсенето на огромен пазар и предлагането на цялостна индустриална система. В Китай има огромен брой висококвалифицирани служащи и бизнесмени, а икономическото развиване има мощна вътрешна жизнеспособност, резистентност и капацитет. Китай непрестанно предизвиква отвореността към външния свят на високо равнище, а решимостта му да сътвори пазарно насочена интернационализирана бизнес среда и господство на закона няма да промени  политиката му за даване на качествени услуги на задгранични вложители без каквато и да било дискриминация.
Отправната точка и трамплинът на модернизацията от китайски вид е да се даде опция на повече от 1,4 милиарда китайци да живеят по-добър живот. Това значи по-широк пазар и невиждани благоприятни условия за съдействие със света, което ще даде мощен подтик на модернизацията на цялата международна стопанска система.
„ Каним международната бизнес общественост да вземе интензивно присъединяване в процеса на рационализация от китайски вид и да показа възможностите от качественото развиване на Китай “, сподели още Си Дзинпин.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР