По време на срещата бяха обсъдени проблемите на малките и

...
По време на срещата бяха обсъдени проблемите на малките и
Коментари Харесай

Нинова: В тежката криза най-напред трябва да защитим българското родно производство

По време на срещата бяха разисквани проблемите на дребните и междинни компании, зародили в резултат на нарастването на цените на ток, газ, първични материали, превоз и логистика. В резултат на тези диалози Българска социалистическа партия приготвя незабавни ограничения за първите 100 дни на ръководство, с цел да се подкрепят стопанската система и семействата, както и параметрите на държавния бюджет за 2022 година

“Нашето предложение да се понижи Данък добавена стойност на храните от дребната потребителска кошница от 20 на 9% не е от през днешния ден. Но в този момент става извънредно настоящо. Това е стъпка в помощ и на производителите на храни, и на всеки консуматор ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Браншовиците предложиха да се обезпечи специфичен енергиен пакет, който да бъде най-вече за компании, които работят на българския пазар.”

" Непременно ще допълним тази концепция към ограниченията за първите 100 дни. В тази тежка рецесия най- напред би трябвало да защитим българското родно произвеждане ", акцентира Нинова.

" Полезното от тези срещи е, че дружно с вас търсим работещи решения на проблемите. А едно от най-важните е да осигурим храната на хората, която да могат да си купят на налични цени ", безапелационна бе ръководителят на българските социалисти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР