По време на специалната операция руските въоръжени сили са извадили

...
По време на специалната операция руските въоръжени сили са извадили
Коментари Харесай

Русия е свалила Bayraktar TB-2 и още три дрона

По време на специфичната интервенция съветските въоръжени сили са извадили от строя 3920 военни инфраструктурни уреди в Украйна. Това заяви формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков на постоянния брифинг тази заран.

По думите на Конашенков досега са унищожени 143 безпилотни летателни апарата, 1267 танка и други бойни бронирани машини, 124 реактивни системи за залпов огън, 457 оръдия и минохвъргачки, както и 1028 единици други военни машини.

Руската авиация е нанесла удари по 187 обекта на въоръжените сили на Украйна за денонощие, а подразделенията за противовъздушна защита са унищожили четири украински безпилотни летателни апарата, сподели Конашенков.

„ През нощта на 14 март авиацията и противовъздушната защита на въздушно-космическите сили на Русия смъкнаха четири украински безпилотни летателни апарата, в това число един Bayraktar TB-2, зенитно-ракетна система „ Бук-М1 “, една радиолокационна станция за ориентиране и цел означение, две реактивни системи за залпов огън, две станции за радиоелектронна битка, два склада за муниции и горива и смазочни материали, 31 места за струпване на военна техника “, сподели Конашенков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР