По време на Retail’s Big Show NRF в Ню Йорк,

...
По време на Retail’s Big Show NRF в Ню Йорк,
Коментари Харесай

HP представи красивия ПОС терминал ElitePOS

По време на Retail’s Big Show NRF в Ню Йорк, HP показа новия модел ПОС терминали HP ElitePOS в бял цвят. Новият цвят идва в отговор на високата оценка на клиентите, дадена на модерния дизайн и продуктивността на HP ElitePOS, показан през август предходната година, и техните претенции за повече цветови варианти. По този метод HP цели да помогне на търговците на дребно да надградят прекарванията в магазините си.

“Търговците търсят технология, която освен им дава нужната продуктивност и еластичност, само че и развива техните магазини, като дава среда, фокусирана върху възстановяване на прекарването при извършване на покупки – условия, които потребителите все по-често търсят“, показа Наташа Андринга, управител бизнес звено, Решения за търговията за Европа, Близкия Изток и Азия, HP Inc. „Без значение дали търговците на дребно желаят да добавят своята обичайната система за продажба на дребно или желаят да внедрят съвременни и елегантни многофункционални или мобилни системи, HP Retail Solutions има артикул за всяка една потребност. “  

Новият ПОС терминал HP ElitePOS модернизира обичайното комерсиално прекарване сигурно, висока продуктивност и прелестен дизайн. С модели в бяло или черно, HP ElitePOS може да бъде в допълнение персонализиран и с съставни елементи като новаторски колонен принтер, база за свързване на търговци на дребно, баркод скенери, четци за магнитни ленти и екрани за клиенти, които дават отговор на потребностите на търговците, като в същото време покачва потребителското преживяване.



HP надгражда потребителските прекарвания с софтуерни решения, които дават повече благоприятни условия на чиновниците и ангажират клиентите. Например, с цел да даде най-новата и бърза технология за потребителски системи – HP RP9, която съчетава висока продуктивност с надеждна структура, HP скоро ще предложи и модел със седмо потомство Intel процесор. Постоянните вложения за развиване на технологиите и желанието на компанията да дава решения, които да дават отговор на възходящите търговски и потребителски потребности, привлякоха нови клиенти като House of Fraser и L’Occitane. 

„Повече от 150 години, House of Fraser дава на купувачите освен отлични услуги и премиум артикули, само че и прелестно прекарване в магазините ни“, сподели Джулиан Бърнет, CIO, House of Fraser. „Радваме се, че можем да освежим своя образ с отличната продуктивност и елегантния дизайн на HP ElitePOS, с цел да предложим едно още по-изключително извършване на покупки, което въздейства на марката като цяло.“  



„Като международен водач в премиум козметичния пазар, L’Occitane се гордее със своята дарба да основава новаторски и качествени артикули с генезис и същински истории от Прованс, Франция и света“, сподели Александър Сук, управител „ИТ поддръжка и операции“ L’Occitane. „Ние избрахме HP RP9 Retail System поради неговите еластичност, дизайн и продуктивност, с цел да предоставим на нашите клиенти стилна и ангажирана опция за пазаруване“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР