По време на Ренесанса голямото чело е било признак за

...
По време на Ренесанса голямото чело е било признак за
Коментари Харесай

Звездите с големи чела и какво издава това за характера

По време на Ренесанса огромното чело е било симптом за хубостта на една жена. Ето за какво, дамите се стараели да създадат всичко, с цел да го имат. Някои даже са бръснели косите си.

В днешно време огромното чело е отличителна линия на известни лица от света на модата, киното, музиката.

ВИЖТЕ КОИ СА ТЕЗИ ЗНАМЕНИТОСТИ В ГАЛЕРИЯТА

Преди години томоделът и водеща Тайра Банкс качи своя фотография в обществените мрежи, подканвайки други да вземат участие в конкуренцията "Кой има най-голямо чело ".

Според учените пък хората с огромни чела и очи, къси брадички и кръгли лица се характеризират с "бебешки лица ". Тези хора карат близките да се отнасят с тях по-любезно и състрадателно, както към дете или по-млад човек.

Широкото чело също е знак за деловитост и мъдрост.

От друга страна, дамите с подобен вид лица от време на време се пробват да ги прикрият. В този случай на помощ идва гримът. (Във видеото горе вижте супер трикове за огромно чело)
 Анджелина Джоли Анджелина Джоли
- Едно от главните правила е да почиствате добре косата си от декор дьо тена, откакто сте го нанесли. Ако сте със светла коса, той не се вижда чак толкоз доста, само че в случай че сте с тъмна, сигурно косъмчетата в основата са оцветени и това, въпреки и с милиметър-два, може да удължи челото ви в допълнение. Затова с тампонче и мицеларна вода почистете косата в основата.
 Риана Риана
- Следващата стъпка още веднъж е за мацките с не толкоз светла коса. На пазара към този момент се продава грим за коса, само че и най-обикновени матови сенки в цвета на косата ви ще свършат работа. Така в случай че имате петна без коса от двете страни на челото или по-рядка коса с мнохо бебешки косъмчета в основата, можете леко да потъмните, рамкирате и създадете илюзията хем за гъста коса, хем за по-малко чело.

- Отново за похищение на внимание - поставяйте една концепция повече руж по скулите. Балансирано, не с резултата на матрьошка, естествено. Но цветът по скулите ще притегли и ще притъпи вниманието от челото ви.



Вижте още:

Какво е лицето ти, с цел да ти кажем какви очила ти трябват

Какво се крие зад красиви девойки в обществените мрежи

Нова мода: интервенция, с цел да приличаш на филтър в Снапчат

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР