По време на разговор с инвеститори главният изпълнителен директор на

...
По време на разговор с инвеститори главният изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Подготвят нови филми от поредицата „Властелинът на пръстените“

По време на диалог с вложители основният изпълнителен шеф на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав разгласи, че се работи по още филми от „ Властелинът на пръстените “. New Line Cinema, студиото, което стои зад класиката на Питър Джаксън, също работи по новите филми. The Hollywood Reporter показа детайлности за диалога с вложителите, в това число изказване на известния режисьор по отношение на новите филми.

Последният ход от страна на Warner Bros. Discovery следва разочароващата година за компанията, в която „ Black Adam “ се показа много под упованията, „ Don’t Worry Darling “ се показа относително добре, само че не и впечатляващо, а „ Тайните на Дъмбълдор “ заби гвоздей в ковчега на „ вторично-продуктовата “ поредност за Хари Потър. Освен това Amazon вложи рекордна сума пари в поредицата си „ Властелинът на пръстените “, която според от източника на информация е или голям шлагер, или необикновено отчаяние.

Новите филми на Warner Bros. Discovery се разграничават от „ Пръстените на властта “, тъй като действието им се развива в Третата ера на Средната земя, в същия интервал като предходните филми, и когато най-известните герои са към момента живи. Действието на „ Пръстени на властта “ на Amazon се развива през Втората ера, хиляди години по-рано в историята на света на Толкин, време, което не е обхванато от най-популярните му романи. Това значи, че може би ще получим по-нататъшните завършения на Арагорн, Леголас и Гимли.

От 2001 до 2003 година трилогията на Питър Джаксън „ Властелините на пръстена “ владее боксофиса и бързо се трансформира в най-успешната фентъзи трилогия в историята. Общо трите кино лентата завоюваха близо 3 милиарда $ в боксофиса и евентуално още едно огромно положение от издаването на DVD и Blu-Ray.

Да се направи продължение на кино лентата за някой от героите – Арагорн и Леголас, би било доста по-лесно, в сравнение с да се откри сюжетна линия за Фродо на Илайджа Ууд или Гандалф на сър Иън Маккелън. Технически видяно, има продължение на „ Властелинът на пръстените “, наречено „ Новата сянка “, чието деяние се развива 100 години след унищожаването на Пръстена, само че Дж. Р. Р. Толкин написва единствено 13 страници, преди да изостави плана, написа БГНЕС.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР