По време на проведеното неотдавна събрание на акционерите, представителите на

...
По време на проведеното неотдавна събрание на акционерите, представителите на
Коментари Харесай

Процесорите AMD Ryzen 3000 и видеокартите Navi ще излязат през лятото

По време на извършеното наскоро заседание на акционерите, представителите на Advanced Micro Devices оповестиха по кое време почти ще стартират продажбите на новите 7 nm артикули на компанията. Това са сървърните чипове EPYC от 2-ро потомство и процесорите Ryzen 3000 с архитектура Zen 2, както и графичните карти Navi .



Изброените нагоре артикули би трябвало да излязат на пазара през третото тримесечие на тази година. Тоест, на идните изложби Computex и Electronic Entertainment Expo (E3) се чака пълноценния анонс на новите CPU и GPU с детайлно изложение на всички механически характерности . Да напомним, че всички анонси на AMD ще се стриймват в действително време.

Както бе дадено по-рано, най-малко до края на годината Radeon VII би трябвало да стане най-производителната геймърска видеокарта на AMD, а графичните карти Radeon Navi ще бъдат с едно равнище по-слаби.

Малко по-късно AMD разгласи и плануваните изказвания на президента и общоприет шеф на компанията лекар Лиза Су. Тя ще приказва по време на конференцията Hot Chips 2019: A Symposium on High Performance Chips . Презентацията ще се състои в Пало Алто на 19 август, 23:45 часа наше време. Доктор Лиза Су ще опише за опциите на идващото потомство процесори и графични артикули.

По време на Hot Chips 2019 компанията AMD има още две сесии:
Zen 2 – 20 август, 19:00 часа наше време, в детайли изложение на архитектурата Zen 2Navi – 21 август, 04:15 часа наше време – потребление на 7 нанометров софтуерен развой във видеокартите Navi
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР