По време на проведените днес протестни действия служителите на реда

...
По време на проведените днес протестни действия служителите на реда
Коментари Харесай

МВР с подробности за арестувани и глобени протестиращи

По време на извършените през днешния ден протестни дейности чиновниците на реда са съставили общо 58 акта за открити административни нарушавания. В хода на осъществените дейности униформените са съставили 38 фиша по ЗДвП, 55 протокола по член 64 и 65 от ЗМВР, задържали са и 11 лица по член 72 от ЗМВР, оповестиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

В столицата са арестувани общо четирима души. Освен мъжът, карал демонстративно на пл. "Княз Александър I ", против който е взето отношение по чл.325 от Наказателен кодекс за хулиганска демонстрация, в разнообразни районни ръководства са отведени още трима малолетни и един пълновръстен, които били засечени да носят неразрешени предмети. След снемане на пояснения и предизвестие, те са освободени, като малолетните са предадени на родителите.

По време на протестните дейности в Благоевград е открито краткотрайно нахлуване на пътното платно, на 9 лица са формирани протоколи по член 64 и 65 от ЗМВР.

В Монтана за разнообразни нарушавания на водачи са формирани 5 фиша и 13 акта по ЗДВП.

Актове за открити административни нарушавания са формирани на 3-ма протестиращи в Плевен, в полицейското ръководство е отведено едно лице според член 72 от ЗМВР.

В рамките на проведеното автошествие в Силистра за открити разнообразни нарушавания са формирани общо 5 акта, както и три протокола по член 64 и 65 от ЗМВР.

При осъществени инспекции на територията на Хасковска област са били открити 5-ма без документи за идентичност, двама от които малолетни. Те са били отведени в РУ-Свиленград за определяне на самоличността им и са им формирани съответните актове по ЗБДС. На водачите на три автомобила са формирани актове за нарушавания по ЗДвП, откакто протестиращите са паркирали колите си на кръстовище, с което са затруднявали придвижването на директно преминаващи транспортни средства. Установени са и други участници, направили същото нарушаване, на които също следва сформиране на актове по ЗДвП.

В рамките на протестните дейности на територията на ОДМВР-Ямбол са формирани 28 протокола за предизвестие по член 65 от ЗМВР, 6 акта за нарушавания по ЗДвП и ЗБДС и ЗМВР, както и 26 санкции с фиш по ЗДвП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР