По време на протичащото в момента събитие Microsoft Inspire софтуерният

...
По време на протичащото в момента събитие Microsoft Inspire софтуерният
Коментари Харесай

Microsoft съобщи нова информация за Windows 365: един от абонаментите струва $31 месечно

По време на протичащото сега събитие Microsoft Inspire софтуерният колос Windows 365 – своята нова операционна система във тип на онлайн услуга, в която потребителите могат да избират да работят в средата на Windows 10 или Windows 11. Тя ще бъде публично стартирана на втори август тази година и ще се оферират при най-разнообразни цени. Сега стана известно, че потребителите ще могат да работят с отдалеченият десктоп на Windows 365 при месечен абонамент от $31 .

По време на конференцията Microsoft Inspire бе обявен един от тарифните проекти за клиентите на Windows 365. За 31 щатски $ месечно софтуерният колос предлага отдалечено работно място с 2 виртуални процесора, 4 GB оперативна памет и 128 GB дисково пространство. Тази цена важи за корпоративните клиенти на Microsoft с по-малко от 300 чиновници.

„Това е единствено единия абонамент от нашата цена. Когато на втори август продуктът стане публичен, Microsoft ще предложи доста повече благоприятни условия, както от позиция на конфигурацията, по този начин и от позиция на цените“ – оповестиха представители на корпорацията.

Този абонамент не е най-евтиният. Известно е, че минималната настройка на Windows 365 включва един виртуален процесор, 2 GB оперативна памет и 16 GB дисково пространство. Засега не се знае дали ще има отстъпки за огромните корпоративни клиенти, които употребяват огромен брой отдалечени работни места.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР