По време на презентацията на Mate 20 Pro компанията Huawei

...
По време на презентацията на Mate 20 Pro компанията Huawei
Коментари Харесай

DxOMark публикува тестовете на смартфона Huawei Mate 20 Pro

По време на презентацията на Mate 20 Pro компанията Huawei загатна, че не не желае да се разгласяват резултатите от тестванията на DxOMark. Но след съвсем три месеца фаблетът попадана в ръцете на специалистите на лабораторията, които в детайли тестваха фотографските благоприятни условия на устройството и разгласиха получените резултати на Mate 20 Pro.



Според тази информация, флагманът на Huawei е посочил междинен резултат от 109 точки . Това бе задоволително, с цел да може Mate 20 Pro да стане водач в рейтинга на лабораторията DxOMark. Но той не изпревари по точки Huawei P20 Pro и в този момент на върха на класацията са двата флагмански смарт телефона на Huawei с идентичен брой точки – 109 .



Huawei Mate 20 Pro получи 114 точки за качество на фотосите и 97 точки за видеото. При тестването на Huawei P20 Pro телефонът сподели 98 точки за качество на видеото и същите точки за фотосите. Средният резултат е идентичен, като преди всичко е класиран Mate 20 Pro, вероятно поради подреждането по забучен ред.



Да си напомним, че учредената камера на флагмана разполага с три фотосензора. Основен, с резолюция 40 МР (размер на датчика 1/1,7 инча, апертура f/1,8, фокусно разстояние 27 мм), свръхширокоъгълен с резолюция 20 МР (f/2,2, 16 мм), и 8 МР телеобектив (f/,2, 80 мм, оптична стабилизация на изображението). При правенето на фотоси тройната камера предлага правилен баланс на бялото, правилни цветове и невисок звук, даже и при слаба осветеност на обектите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР