По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат

...
По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат
Коментари Харесай

ГЕРБ тръгва към изборите с мото Не на шарлатаните

По време на предизборната си акция от ГЕРБ ще предложат решения за рецесиите, в които е изпаднала България. Това съобщи Томислав Дончев, откакто партията се записва в ЦИК за изборите през октомври.

„ За нас огромната цел е да върнем оптималната част от доверието на българските жители. Ще водим спокойна и рационална акция. За нас е от извънредно значение България да приключи потреблението на политическата шмекерия – да приказваш едно и да правиш друго. Думите в политиката още веднъж би трябвало да имат смисъл”, съобщи той пред публицисти.

„ За последната година думите изгубиха смисъл. Управляващите и политиците приказват едно и вършат друго. Остра реторика срещу „ Газпром” и в това време продължаваме да купуваме съветски газ, с съветски медиатори ", добави той.

Все още не е ясно дали ще има нови лица в листите на ГЕРБ. „ Със сигурност оценката на управлението на партията за работата на парламентарната група е добра. Това не значи, че няма да търсим свежи попълнения. Една партия би трябвало да се развива”, сподели още Дончев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР