По време на предаването Ергенът“ рускинята Виктория Капитонова доказа, че

...
По време на предаването Ергенът“ рускинята Виктория Капитонова доказа, че
Коментари Харесай

Топ съветите на Виктория Капитонова: Как да спечелиш един мъж?

По време на предаването „ Ергенът “ рускинята Виктория Капитонова потвърди, че знае по какъв начин елементарно се печели един мъж. Самата тя искрено говореше за това каква материалистка е и по никакъв метод не се притесняваше какво хората ще си помислят за нея.

Виж още: Цветелина Янева се фука с рокля за 2 бона в Бачковския манастир

Пред vbox7 топ инфлуенсърката показа препоръки за дамите, с които елементарно могат да завоюват един мъж. Според Вики преди всичко една жена би трябвало да бъде себе си, а не да преиграва, тъй като рано или късно въпросният мъж ще разбере самата истина за същността ѝ. От самото начало нещата би трябвало да бъдат същински и изцяло ясни.

Виж още: Лукс и класа: Ето накъде се насочиха този път звездната двойка Венелин Кондаков и Ина Гаярдо

Жените постоянно са били по-суетните половинки. За да бъде една жена привлекателна обаче, тя не просто би трябвало да избира най-хубавите облекла за дрешника си, а и да се грижи за хигиената и външния си тип.

Виж още: Още един звезден баща! Алпер Чочев хвърли бомбата

Благодарността стои в основата на една здрава връзка, по тази причина е нужно нежните половинки честичко да благодарят на мъжете до себе си даже за дребните неща. Думата „ благодаря “ е най-силната дума на света.

Виж още: И Златка не остана по-назад: Ето с какво се похвали плеймейтката след сватбата на Благой

 

На последно място, само че не по значимост, Виктория Капитонова залага на това, че една жена би трябвало да може свободно да споделя своите стремежи. Щом желае нещо, би трябвало да си го каже – без значение какво е то. Може пък да го получи – знае ли човек.

Изображение: https://www.facebook.com/victoria.kapitonova.71, https://www.instagram.com/victoriaa_kapitonovaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР