По време на последното пленарно заседание от ДПС критикуваха президента

...
По време на последното пленарно заседание от ДПС критикуваха президента
Коментари Харесай

Карадайъ обвини Радев, че разделя нацията, а Рашков – в репресии

По време на последното пленарно съвещание от Движение за права и свободи подлагаха на критика президента Румен Радев. Лидерът на парламентарната група Мустафа Карадайъ съобщи, че президентът разделя нацията. Той упрекна и служебния вътрешен министър Бойко Рашков в репресии и унижения

„ Намери се президент, който реши, че Конституцията и законите нямат никакво значение. Този президент, като се слага над Конституцията, или се е самозабравил, или умишлено прокарва концепцията за президентска република “, сподели Карадайъ.

„ Ние от Движение за права и свободи през днешния ден желаеме да приказваме за „ дейните мероприятия “ на вътрешния министър от служебния кабинет през последната предизборна акция, наречени благовидно „ в интерес на битката с пазаруването на гласове “. Акциите на полицейските чиновници могат меко да бъдат наречени репресии и унижения “, продължи водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ прикани политическите партии да подходят диалогично и отговорно.

С декларация излязоха и социалистите.

Лидерът им Корнелия Нинова регистрира, че 46-ото Народно събрание не е изпълнило дадените обещания за смяна и изрази вяра то да бъде урок за всички политически сили.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР