По време на последния сезон от световно известния сериал "Игра

...
По време на последния сезон от световно известния сериал "Игра
Коментари Харесай

Звезда от Игра на тронове се оказа ММА фен

По време на последния сезон от международно известния сериал "Игра на тронове ", Подрик Пейн за последно бе забелязан да тренира с Бриен Тартска в Уинтърфел, с цел да усъвършенства техниките за борба с меч. Понастоящем Подрик - или по-точно Даниел Портман - наподобява също по този начин желае да усъвършенства и качествата си в бойните спортове.

От формалната страница на UFC пуснаха видеоклип, в който 25-годишният шотландски артист организира подготовка с анализатора на UFC и някогашен кандидат за купата Дан Харди.

Our own @danhardymma puts Podrick Payne aka @Daniel_Portman through his paces... and no swords allowed! pic.twitter.com/7NVGczLnKL
— UFC Europe (@UFCEurope) October 16, 2017
Актьорът, който участва и на събитието на UFC в Глазгоу, също бе сниман по-рано този месец да разисква разнообразни тематики, в това число и борби сред герои от "Игра на тронове " и бойци от UFC. Крис Сайборг срещи Бриен Тартска, Йоанна Енджейчик против Аря Старк, Планината против Стипе Миочич, Конър Макгрегър против Джон Сноу, кой бихте добавили?

Имаше и няколко други артисти от "Игра на тронове ", които се занимаваха с тренировки по смесени бойни изкуства през последните няколко година, като другарската спаринг среща сред Конър Макгрегър и Хафтор Бьорнсон (Планината) и тренировката на лорд Давос с Джон Кавана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР