По време на последната администрация на САЩ ЦРУ изпрати екип

...
По време на последната администрация на САЩ ЦРУ изпрати екип
Коментари Харесай

Защо руското разузнаване отхвърли предупрежденията на САЩ за терористична заплаха

По време на последната администрация на Съединени американски щати Централно разузнавателно управление на САЩ изпрати екип от анализатори в Москва, въоръжени с достоверна информация за ислямистката опасност, представлявана за Русия от жители на страни от Централна Азия, които се причислиха Изис в Ирак и Сирия.

Вместо да се вслуша в апелите им, съветската страна упрекна Съединени американски щати, че поддържат ИД. Те предложиха на Централно разузнавателно управление на САЩ лист с имена на обвинени в тероризъм - всички от които бяха съветски политически дисиденти, живеещи в заточение в Европа.

За Дъглас Лондон, пенсиониран действен офицер от Централно разузнавателно управление на САЩ, който изпрати този екип в Москва за няколко години преди събитията, довели до офанзивата на 22 март против концертната зала на Крокус Сити Хол тази година - при която бяха убити 144 души - бяха прекомерно познати.

Руските служби за сигурност още веднъж отхвърлиха да одобряват предложения на западното съдействие за битка с тероризма по номинална стойност, повдигайки въпроси дали несъгласуваните цели са отклонили вниманието им от същинските закани.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР