По време на посещението си в Несебър и к.к. Слънчев

...
По време на посещението си в Несебър и к.к. Слънчев
Коментари Харесай

Министърът на туризма се срещна в Несебър с председателя на Българската хотелска асоциация

По време на визитата си в Несебър и к.к. „ Слънчев бряг “ министър Евтим Милошев се срещна с ръководителя на Българска хотелска асоциация /БХА/ Веселин Данев . Организацията беше учредена на 16 април и сплотява напъните на доста от огромните представители на хотелиерския отрасъл като част от туристическия бранш в България.

Целта на Българска хотелска асоциация е да предизвиква и подкрепя развиването и представителството на притежателите на хотели , както и да пази правата и ползите на членовете си , които съставляват огромна част от туристическия бизнес и легловата база в страната ни.

В Управителния съвет на БХА влизат притежатели и представители на редица хотелски вериги у нас – Веселин Данев, Живко Иванов, Венцислав Танчев, Красимира Стоянова, Милко Рушанов, Таня Генева и Росица Венева.

Веселин Данев разяснява с министъра настоящи въпроси и проблеми, пред които се изправят притежателите на хотели у нас и го срещна с задачите и концепцията на организацията.

Данев бе безапелационен, че туристическият артикул , който оферират огромните български хотелски вериги и курортни комплекси, е на извънредно високо равнище , конкурентен и при доста положително съответствие цена-качество . Той заяви, че възнаграждението на заетит е в доста от огромните хотелски вериги доста надвишава междинното за туристическия отрасъл в страната .

Министърът съобщи подготвеност да работи интензивно с всяка организаци я, която развива бранша и пази имиджа и ползите на България като влиятелна туристическа дестинация.

Реплика на Панагюрското златно богатство е в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР