По време на посещението си на Foundling Museum в Лондон,

...
По време на посещението си на Foundling Museum в Лондон,
Коментари Харесай

Принцеса в розово! Кейт Мидълтън посети Foundling Museum в Лондон

По време на визитата си на Foundling Museum в Лондон, принцесата на Уелс каза на младежите, че е „ чест “ да се срещне с тях и да чуе за живота им.

Кейт изглеждаше разчувствана от историите на младежи, които са напуснали системата за грижи, до момента в който разказваха за своето предизвикателно детство.

Princess in pink! Kate rocks a (pearly) McQueen look in a colour-block trouser suit as she visits The Foundling Museum
— Fairy Royal (@FairyQueane)
Тя им сподели: „ Пътуването е неизмеримо, всичките прекарвания, през които сте минали, са повода да сте тук. Да можеш да общуваш и да изразяваш по какъв начин се чувстваш – необикновено е да можеш да правиш това, което не би трябвало да приемаш това е даденост - фантастично е. И се усещам толкоз чест да се срещна с всички вас, да чуя вашите пътувания, а също и вашите пристрастености и желания. "

Бъдещата кралица се срещна с ученици на възраст сред 18 и 29 години от стажантските стратегии на музея за изкуство и креативно писане в изложбата „ Намиране на семейство “, която изследва другите усещания на фамилията от младежи, които са били в грижи.

The Foundling Museum предлага на младежи, напуснали грижи, два стажа всяка година, осеммесечен курс по изкуство и четиримесечен курс по креативно писане. Стажантите се насочват от техните обществени служащи или благотворителни организации, работещи с тези, които напущат грижата, и не престават да преподават фамилни работилници в музея и да оказват помощ в образованието на други, които вземат участие в програмата.

Kate Middleton visits The Foundling Museum with Professor Green for creative writing session
— Daily Mail Australia (@DailyMailAU)
Райън Линч, църковен свещеник и татко на двама осиновени сина, в този момент на 23 и 21 години, ѝ сподели: „ Децата, излизащи от системата за грижи, идват от доста сложни среди. Те са деца, които се нуждаят от голяма поддръжка и грижи. Това е продължаваща история. “

Райън, който също се е срещал с кралица Камила посредством връзката си с благотворителната организация за деца Coram, сподели: „ Фактът, че кралското семейство се интересуват от толкоз значим обществен проблем, децата в грижи, е незабравим. “

Принцесата също по този начин игра с деца на пода, по време  на срещата си с група болногледачи в асоциацията на общността Saint Pancras в Камдън, които бяха подкрепени от благотворителната организация Kinship.

По-рано тази седмица принцесата се причисли към първия по рода си детски пикник на RHS Chelsea Flower Show.
Детският пикник, който би трябвало да се трансформира в годишно събитие, е въодушевен от диалог на принцесата с RHS през 2019 година, когато тя показа своята Back to Nature Garden.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР