По време на петото издание на Великото народно въстание ще

...
По време на петото издание на Великото народно въстание ще
Коментари Харесай

Евродепутати от четири страни гостуват на Великото народно въстание

По време на петото издание на Великото национално въстание ще приказват евродепутати от четири разнообразни страни и четириразлични политически фамилии, разгласи Отровното трио.

Това са ирландката Клер Дейли (Европейска обединена левица), румънката Рамона Стругариу (Обнови Европа, либерали), хърватинът Иван Синчич (необвързан) и Пол Танг (Социалисти и демократи).

Поредното издание на въстанието е планувано за 17 часа в петък, 16 октомври. Той е отдадено на стотния ден от началото на митингите против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Преди това посетител на третото Велико национално въстание беше евродепутатът от Зелените Даниел Фройнд, който се появи с тениска с надпис “Спрете корупцията “. Той приказва от трибуната и изрече своята поддръжка към протестиращите българи.

Пред хилядите протестиращи тогава Фройнд сподели, че гласовете на българските жители се чуват в Европа. Две седмици по-късно Европейският парламент одобри резолюцията, с което подлага на критика ръководството на Борисов, полицейското принуждение и недосегаемостта на основния прокурор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР