По време на първите минути в съдебната зала са били

...
По време на първите минути в съдебната зала са били
Коментари Харесай

Ново: Исмаил И Митко Убиха Зверски Случаен Мъж, Скачаха Му На Главата. После Отидоха Да Се Напият

По време на първите минути в правосъдната зала са били разкрити детайлности за метода на причиняване на гибелта на 48-годишния мъж, който е от турски етнос. Първоначално малолетните роми блъснали в носа мъжа, който се прибирал към дома си. Митко и Исмаил издърпали торба от мъжа, като съумели да отмъкнат 3 лв. и мобилен телефон.

От удара обаче мъжът паднал на земята. Носът му бил строшен и последвало мощно кръвотечение. Оставили по този начин жертвата си и отишли до непосредствен магазин, откъдето си закупили алкохол. След малко се върнали на мястото на случая и когато видели, че мъжът към момента е там в безпомощно положение, по-малкият, Исмаил, почнал да скача необут върху главата на 48-годишния мъж, до момента в който го умъртвил.

Магистратите споделиха, че има данни и за упражнена мощ към врата на жертвата – следи от опити за удушаване.

Таксиджия, паркирал наоколо, станал очевидец на закононарушението и незабавно повикал полицейски екип, който е бил наоколо на прилежаща улица. Униформените заварили младежите над натрупа и незабавно ги арестували, като по едно и също време с това извикали екип на " Спешна помощ ". За страдание медиците съумели само да установяват гибелта на асеновградчанина.

Исмаил и Митко са прекарали 72-часа в ареста, а през днешния ден се желае непрекъснатото им задържане.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР