По време на парламентарния контрол депутатът от Възраждане Ангел Георгиев

...
По време на парламентарния контрол депутатът от Възраждане Ангел Георгиев
Коментари Харесай

Денков се ядоса на Възраждане: Да кажете, че антируските изказвания са антибългарски показва къде е вашият проблем

По време на парламентарния надзор депутатът от " Възраждане " Ангел Георгиев атакува премиера акад. Николай Денков, като го попита с бежанци ли ще запълни некомплекта в българската войска.

" Нямате визия какво се случва. Настройвате непозната страна против България ", сподели той на министър-председателя и го назова " потресаващо незапознат ". 

" Да показваме пренебрежение не ни прави по-прави в тезата ни. Тези квалификации бяха безусловно ненужни ", направи му забележка председателстващият съвещанието на Народното събрание Росица Кирова. 

" Никой от нас не желае Русия да е вражеска страна, Русия разгласи България за вражеска страна. Добре е да си припомняме това ", акцентира акад. Денков. 

" Г-н Георгиев, доста е елементарно да се разкриеш, когато не знаеш тъкмо какво приказваш. Да кажете, че антируските изявления са антибългарски демонстрира къде е вашият проблем. Той е, че вие не сте подготвени да признаете, че Русия съставлява действителна запаха за Европа, която е изразена нееднократно от разнообразни водачи на Руската федерация. Никой в Европа и България няма желание и предпочитание да води война с Русия, въпросът е дали Русия има такова предпочитание. Отговорът е минимум неразбираем, в случай че съдим по изявленията на съветските водачи ", сподели още министър председателят. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР