По време на пандемията голяма част от родния елит реши

...
По време на пандемията голяма част от родния елит реши
Коментари Харесай

Звездна касапница: Родни красавици се обезобразиха и смениха лицата си, при някои има положителен ефект

По време на пандемията огромна част от родния хайлайф реши да употребява времето, в което не работи, за  да се постави на пластични интервенции, а някой от тях напряко си смениха децата, написа Телеграф.

Такъв е казусът с манекенката Ирен Онтева.
След измененията, които е направил върху себе си, хубавицата е мъчно да бъде разпозната с просто око. Запознати настояват, че преди да навърши 46 години се е подложила на ринопластика. Освен с нея Ирен се сдобили с няколко единици ботокс, с помощта на които лицето й наподобява като на тийнейджърка. Устните на моделката също са поправени.

Силно изменена е огън момичето на попфолка Камелия. Още напролет тя шокира почитателите си, като се появи с нов нос в народен ефир. Според почитатели на певицата корекцията не е от най-успешните. След жестоки мнения в онлайн пространството, колежката й Глория реши да я отбрани. „ Страхотна си! Ще правиш каквото си искаш “.

В Истанбул на интервенция се подложи Силвия Кацарова. Тя брои към 10 бона за ново носле, като твърди че повода да се подложи на  интервенция  е толкоз естетична, колкото здравословна. Преди 30 години са правили пункция на певицата, решавайки, че има  синузит, и по този начин са развалили дясната и ноздра, което довело до дългогодишно главоболие.

През последните месеци с интервенции на  носовете се появиха още фолк певицата Анелия, както и актрисата Елена Калевска. С по няколко интервенции операции се подвизават моделката Деси Димитрова - Фотосесията, Светлана Василева, Таня Боева, Есил Дюран и доста други.

Манекенката Катрин Вачева, която в никакъв случай не е била първа хубавица, само че това пък надали е причина да върви в противоположна посока. Тя има пластична интервенция на носа, откакто бе пребита от футболиста Орлин Орлинов.

Интересен Факт е че освен певици и и силиконки се ремонтират носа, само че и носителки на купата Мис България като Олга Модева и Тамара Георгиева.

Мис България 2017 стана най-коментираната персона единствено за ден. Оля,  както я назовават приятелите оперира носа си от суетност. Тамара обаче си клъцна носа освен тъй като не изглеждаше добре, а тъй като имаше „ характерен нос “, както го дефинира самата тя, който стана причина за хиляди насмешки и бъзици в обществената мрежа.

С по-нестандартна намеса се слави шефката на силиконките и носителка на купата Мисис България - Мариана Маринова. Тя беше първата на жена у нас, която си направи дупе като на Ким Кардашиян. Интервенцията Марияна направи във Венецуела и сложи в задните си елементи биополимер.

С напомпани по неестествен метод задни елементи се подвизава още и поп дивата Гери-Никол и плеймейтката Моника Валериева. До ринопластика в Турция прибегна и певицата Емилия след злополука. Според осведомени тя не била удовлетворена от първичния резултат и се подложила на още няколко интервенции.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР