По време на обръщението си за състоянието на Съюза в

...
По време на обръщението си за състоянието на Съюза в
Коментари Харесай

Байдън, в Състоянието на Съюза, използва термин за нелегални имигранти, срещу които неговото DHS предупреди през 2021 г.

По време на обръщението си за положението на Съюза в четвъртък президентът Байдън загатна хипотетичния палач на студент от Джорджия Лейкън Райли като „ незаконен “ – само че терминът е в несъгласие с насоките на неговия отдел за вътрешна сигурност, който сподели на чиновниците да спрат да употребяват термини като „ незаконен извънземен “.

Байдън беше подтикван от републиканските законодатели да каже името на Лейкън Райли, за който се твърди, че е бил погубен от венецуелски незаконен преселник предишния месец в Джорджия. Републиканците показаха гибелта като последица от граничната рецесия, за която упрекват политиката на Байдън. Байдън на собствен ред употребява обръщението си, с цел да повтори апелите си към Конгреса да одобри двупартиен законопроект за границите.

Но Байдън подвигна бутон с името на Райли, който беше раздаден на законодателите, и загатна за нея – макар че той е показал неправилно първото й име.

Президентът Джо Байдън изнася тирада за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР