По време на нашето правителство България стана най-голямата газопреносна страна

...
По време на нашето правителство България стана най-голямата газопреносна страна
Коментари Харесай

Бойко Борисов за газа: Само за няколко дни щях да се разбера с Ердоган и да приключим темата

По време на нашето държавно управление България стана най-голямата газопреносна страна на Балканите. Само за няколко дни щях да се схвана с Ердоган и да приключим тематиката. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на на брифинг на Изпълнителното бюро на партия след среща, свикана от Борисов, с цел да търсят излаз от газовата рецесия.

Когато бяха най-тежките години за него, направих във Варна среща на Европейски Съюз, и оправихме връзките. Да не ми е било елементарно? Толкова тежки бяха връзките, каза още той. 

Аз не съм човек, който по време на рецесия търси опрощение. Обръщам се към нашите политически съперници да спрат да лъжат и да търсят оправдания. Пълен неуспех са и всичките им ходения в Баку -  контрактувани са на 180 евроцена, ние го договорихме на 30 евроцена. Когато започнахме да вършим „ Александруполис “ на гола поляна, ние купихме 20% и резервирахме потенциал. Ние проектирахме, финансирахме, и построихме тъкмо толкоз, колкото Кирил Петков върви да върти крана, означи Борисов. 

На брифинга участват още Делян Добрев и Томислав Дончев. Делян Добрев от своя страна съобщи, че газът е с 30% по-скъп.

За българския народ надали имат значение безпочвените обвинявания на едни или други в корупция, сподели още Борисов.

Според него сега на България й извиват ръцете.

Обръщам се към сътрудниците от другите политически партии. Ще управляваме единствено с партии, които ще поддържат за първи закон за 100% диверсификация от " Газпром ". Още в този момент служебния кабинет да разгласят търг за 10 година за доставки на полутечен газ. За да може бизнеса и семействата да знаят за какъв брой ще купуват газа, допълни водачът на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР