По време на MWC 2018 компанията Samsung заяви, че флагманът

...
По време на MWC 2018 компанията Samsung заяви, че флагманът
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 постави световен рекорд по скорост на мобилния интернет

По време на MWC 2018 компанията Samsung съобщи, че флагманът Galaxy S9 ще бъде най-технологичното в света устройство. Сега, австралийският мобилен оператор Telstra реши да ревизира скоростта на връзката на новия телефон.
Ръководителят на Telstra Кевин Тео разпореди на своите експерти да тестват смарт телефона Samsung Galaxy S9 в действителни условия. Мобилният оператор сътвори идеалната среда за тестване, след което флагманът на южнокорейската корпорация сложи международен връх по скорост на мобилния интернет, която надвиши 1 Gb/s и доближи 1031 Mb/s.



С тази скорост се планува да работят мобилните мрежи от пето потомство 5G, само че Samsung Galaxy S9 доближава тази скорост в 4G мрежите на мобилния оператор. Директорът на Telstra съобщи, че началото на продажбите на този смарт телефон е доста събитие за цялата промишленост, тъй като е първото мобилно устройство на пазара, с 1 Gb/s скорост на мобилната връзка.



Тестван е Samsung Galaxy S9 , предопределен за американския пазар. Този модел се базира на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz и модем Snapdragon X20 LTE. Този модем теоретично би могъл да доближи скорост от 1,2 Gb/s, само че към този момент сходни мобилни мрежи няма.

Телефонът, основан на Exynos 9810, няма тази опция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР