По време на моят мандат са обвинени министри и зам.-министри.

...
По време на моят мандат са обвинени министри и зам.-министри.
Коментари Харесай

Цацаров пред Слави: Това, че съм получил 100 00 лева от Цветан Василев е...

По време на моят мандат са упрекнати министри и зам.-министри. Всеки министър-председател трансферира отговорността обратно. Това е комфортно. Ако го прави, за мен ще е добре да го трансферира още по-назад по време на приватизацията. Но няма да го направя.  Ще има упрекнати още висши политици. Но присъдата не е на прокуратурата. Преди месец имаше 4-годишна присъда за зам.-министър.

 

Главният прокурор не е основния войник. Това води до личностни промени, а те са нездравословни. Вие зададохте въпроса КОЙ. И аз казвам-всички. Филчев сподели, че без оперативните служби, прокуратурата е единствено едно деловодство. За положително следствие и е належащо точни и ясни оперативни данни. На първо място това са Министерство на вътрешните работи и ДАНС. Прокуратурата не разкрива закононарушения.

 

Не зная, че  финансовият министър Владислав Горанов  6 години живее в жилище обещано му от предприемач /бел. на ред.  Кирил Домусчиев/.  На базата на това още на следващия ден ще започва инспекция против министър Горанов.  Аз съм споделил на правосъдния министър, че белезниците на краката са безусловно непотребни на Десислава Иванчева.

 

Доколкото си припомням, изказванията, че съм получавал 100 000 лв. от Цветан Василев, бяха публикувани в една медия. Форматът е добър, с цел да мога да отговоря. Ако е давал 100 000 евро на месец, те не са достигали до мен. Нито евро от тях.

Разкриването на едно ликвидиране е комплицирано. То е работа на Министерство на вътрешните работи. Прокуратурата проверява и упреква, само че не разкрива. Напредък по следствието на убийството на Иво Стаменов няма./ frognews.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР