По време на летния трансферен прозорец феновете на футбола трескаво

...
По време на летния трансферен прозорец феновете на футбола трескаво
Коментари Харесай

Забавните начини да представиш новите попълнения

По време на летния трансферен прозорец почитателите на футбола трескаво наблюдават какво се случва с обичаните им футболисти и тимове. За разлика от предходни години, в които бяхме привикнали да виждаме " изсъхнало " известие в формалната страница на клуба за новопривлечените, то тази тимовете образуваха нова конкуренция: " Най-интересен метод за показване на футболист ". Неофициалното съревнование става все по-заразително и отбори от разнообразни страни обират одобрителни известия и цъкания в обществените мрежи. Маркетинг отделите на тимовете във Висшата лига на Англия наподобяват най-активни и чакаме следващия шедьовър от тяхна страна. Ето и част от най-изумителните способи да представиш нов състезател:

1) " Астън Вила "

Тимът от Чемпиъншип притегли в редиците си Джон Тери. Доскорошният капитан на " Челси " е прибавен в група в Watsapp на тима, където дружно със притежател и треньор разискват прехвърлянето. Това води до занимателен чат, който е събрал 29 хиляди лайкове.

pic.twitter.com/G2DxMQhAv6
— Aston Villa FC (@AVFCOfficial) July 3, 2017

2) " Ливърпул "

Мърсисайдци също заложиха на ролята на обществените мрежи за анонсирането на Мохамед Салах като нов футболист на клуба. Египтянинът преглежда купища известия в Туитър от почитатели, които нямат самообладание да чуят публично новината. Самият Салах я показва.

pic.twitter.com/07r2UAKRdX
— Liverpool FC (@LFC) 22 юни 2017 година

3) " Арсенал "

Артилеристите направиха съвременна кръстословица, с която показаха Сеад Колашинац.

Right, time for a quick quiz…

The following players have been signed by Arsène Wenger - can you spot them all? pic.twitter.com/ewEpmDRRs4
— Arsenal FC (@Arsenal) June 6, 2017

4) " Евертън "

" Карамелите " са извънредно дейни това лято на трансферния пазар. Те заложиха на един и същи способ за анонсирането на нов състезател. Последният взел участие в клип, който кара почитателите на тима да тръпнат в очакване, беше Уейн Рууни.



5) " Суонси "

" Лебедите " привлякоха в редиците си Роке Меса. Испанецът не е първият испаноговорящ и от рекламния отдел на " Суонси " добре знаеха това. Анхел Ранхел, който е в отбора от 10 години подкрепя концепцията да се показа Меса по новаторски метод. Ранхел влезе в ролята на преподавател по британски, с цел да разберем кой ще облече фланелката на " Суонси " от новия сезон.

An English lesson with a twist... pic.twitter.com/wc7WsGcnHc
— Swansea City AFC (@SwansOfficial) July 6, 2017

6) " Борнемут "

" Черешките " се укрепиха с футболист, който беше част от тима и през предишния сезон, само че към този момент не чартърен, а правата му бяха напълно закупени от " Челси ". Една фотография подсказваше кой е това - Нейтън Аке.

#afcb pic.twitter.com/gtUWEDzIPV
— AFC Bournemouth (@afcbournemouth) June 30, 2017

7) " Уест Бромич "

" Дроздовете " дадоха отговор в Туитър на един от най-нетърпеливите си и вериятно изнервени почитатели на въпроса " Има ли новопривлечен? ". Самият Джей Родригес, който от новия сезон ще бъде с екипа на " Уест Бром " отговори на последователя.

... #WBA pic.twitter.com/zVmXeEYMmf
— West Bromwich Albion (@WBA) July 2, 2017

8) " Рома "

Лоренцо Пелегрини се завърна това лято на " Олимпико ". В куриозното видео, направено от " Рома " той показва, че може да се оправя добре освен на терена, само че и на видеоигрите. Официалното показване на Пелегрини включваше негов гол на една от най-популярните игри с екипа на новия му тим - " Рома ".

#ASRoma pic.twitter.com/mjgBrwduHV
— AS Roma (@OfficialASRoma) June 30, 2017

9) " Йоувил Таун "

Макар и " Йоувил " да е във Втора лига, отборът показва креативност от Висша лига. Олуфела Оломола беше презентиран благодарение на видеоигра. Тези, които си мислят, че всичко е останало във виртуалното пространство, евентуално са останали впечатлени от това, че в действителност е самата истина.

These @EASPORTSFIFA games are very realistic these days... #YTFC pic.twitter.com/MoY8ySzb3H
— Yeovil Town FC (@YTFC) July 9, 2017

10) " Кристъл Палас "

Отборът, който се избави от изпадане от Висшата лига реши, че е належащо да се направи мениджърска смяна. Със сигурност това е най-нестандартният ход, който до момента е юридически за това да се заяви, че даден тим има нов ментор. Белият дим, излизащ от комина на локален магазин ни припомня за традицията при избирането на Папа. В " Палас " заимстваха от това и подсказаха на почитателите си, че изборът е изработен.

pic.twitter.com/ruXld8jy08
— Crystal Palace F.C. (@CPFC) June 26, 2017

Да се надяваме, че скоро и българските тимове ще покажат малко по-голяма креативност за една от най-важните тематики за футболните почитатели. Нека не изоставаме и по този индикатор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР