По време на купона в съблекалнята след триумфа на Аржентина

...
По време на купона в съблекалнята след триумфа на Аржентина
Коментари Харесай

Историята на късметлийската червена лента, която Меси носи на крака си

По време на купона в съблекалнята след триумфа на Аржентина в Катар наблюдателни видяха червен конец към левия гален на Меси. Известно е, че той се носи за шанс, само че при Лео има огромна предистория, коятоgongразказва.

Преди четири години, на международното състезание през 2018 година в Русия, аржентинският публицист Рама Пантарото връчи алена лента на Лионел Меси, когато „ албиселесте “ приключи 1:1 с Исландия, а той пропусна дузпа.

След това Аржентина победи с 2:1 Нигерия, а Меси вкара един от головете. Но най-приятната изненада бе за репортера, когато Меси му сподели, че е носил алената лента по време на мача.

И от този момент Меси не се разделя с нея, с изключение на когато я преотстъпва на свои съотборници, които се нуждаят от шанс повече от него. През сезон 2018/19 бразилецът Фелипе Коутиньо преминаваше през сложен интервал в Барселона и беше забелязан да я носи. Пауло Дибала пък вкара първия си гол за Аржентина с аления конец на Меси. Лаутаро Мартинес и Родриго Де Пол също са носили късметлийската лента.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР