По време на кратки изслушвания по обвиненията в четвъртък Джъд

...
По време на кратки изслушвания по обвиненията в четвъртък Джъд
Коментари Харесай

Двама служители на окръга в Аризона се пледираха за невинни по обвиненията за забавяне на сертифицирането на изборите през 2022 г.

По време на къси чувания по обвиняванията в четвъртък Джъд и Кросби се пледираха за почтени по обвинявания в скрит план и интервенция в избирателен чиновник и бяха осведомени за предстоящ съд дати, в това число развой на 16 май.

„ Чувстваме, че няма съображение за тези обвинявания “, сподели Кърт Алтман, юрист на Джъд, отвън съда. „ Тя беше упрекната, че си прави работата. “

Кросби и Тим Грим, юрист, представляващ надзорника, отхвърлиха коментар след чуването. Окръгът най-сетне удостовери резултатите си, откакто арбитър постанови, че републиканските надзорни органи са нарушили закона, когато са отказали да подпишат преброяването на гласовете до крайния период. Кросби пропусна срещата, оставяйки Джъд и супервайзера Ан Инглиш, единственият демократ в борда, да одобрят най-сетне канваса, позволявайки узаконяването в цялата страна да продължи по график.

Тогавашният държавен секретар на Демократическата партия Кейти Хобс, в този момент Губернаторът на Аризона предизвести, че може да се наложи да удо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР