По време на консултациите при президента имахме възможност да обсъдим

...
По време на консултациите при президента имахме възможност да обсъдим
Коментари Харесай

Йорданов след консултациите: Ако не се сдобрят наново – не дай, Боже, е най-добре да се мине през избори

„ По време на консултациите при президента имахме опция да обсъдим много тематики и да кажем всичко, което мислим. Всичко е в ръцете на президента и най-много на тези, които чакаме да ни дадат отговор “. Това разяснява след срещата с президента Румен Радев Ивайло Вълчев от „ ИТН “.

Разговори преди връчването на първия мандат

Те пишат нов документ, научи bTV

„ Според нас този парламент е привършен като честен заем и най-правилното нещо е да има избори. За нас верният метод е експертен кабинет с необятна парламентарна поддържа. Но не и в този парламент. Този парламент завърши сега, в който се сътвори сглобката. В момента, в който две политически сили се арестуваха два дни по-рано, направиха държавно управление. Ако не се сдобрят отначало – не дай, Боже (това ще е извънредно за средата), е най-добре да се мине през избори. Така хората ще пренаредят тежестта на партиите. Съмнявам се, че някой с изключение на Лена и Киро си мисле, че ще изкара същите депътати след едни парламентарни избори “, уточни Тошко Йорданов.

" Партиите даже да са същите, ще са с друга тежест и тогава може да се търси управническа формула ", добави още той.

Продължават диалозите с партиите преди връчване на изследователски мандат

Според него в случай че сглобката продължи да ръководи, ще има повишение на цените на тока, на горивата и партийно преодоляване на самостоятелните регулатори.

" И след 9 месеца и след изборите в Съединени американски щати, ще би трябвало да оправяме една извънредно затънала страна, която и сега е затънала. Знаете, че Асен лъже. Последния път - за остатъка през февруари, излъга толкоз нескопосано, че го хванаха два дни по-късни ", съобщи Тошко Йорданов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР