По време на конференцията WWDC 2018, която се провежда от

...
По време на конференцията WWDC 2018, която се провежда от
Коментари Харесай

Walkie-Talkie функция за Apple Watch

По време на конференцията WWDC 2018, която се организира от 4 до 8 юни 2018 година, компанията Apple разгласи, че притежателите на фирмените смарт часовници Apple Watch ще се снабдят с ъпдейт. Новата версия на операционната система е watchOS 5.

Новото е, че за активиране на системата Siri няма да е нужно да произаняте "Здравей, Siri ". Тя ще се задейства единствено с покачване на ръката. Тогава тя ще минава в режим на подготвеност и ще чака вашите команди.



Още една нова функционалност, наречена Walkie-Talkie, ще разрешава на притежателите на Apple Watch да поддържат връзка с други притежатели на "ябълкови " смарт часовници. Функцията ще работи на напълно нов прийом за връзка посредством WiFi и LTE.

Прибавени са и стратегии за йога и пешеходен туризъм, тичане в кръг и плуване. Часовникът ще разпознава самичък другата интензивност и ще задейства нужния режим за подготовка. Налични са и спомагателни цветни аксесоари. Ъпдейтът ще е разполагаем за Apple Watch Series 1 и по-новите модели, а за работа е нужен телефон iPhone 5s или по-нов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР