По време на конференцията Mobile World Congress Shanghai, протекла от

...
По време на конференцията Mobile World Congress Shanghai, протекла от
Коментари Харесай

OnePlus 7 може да бъде един от първите 5G смартфони

По време на конференцията Mobile World Congress Shanghai, протекла от 27 до 29 юни в Китай, изпълнителният шеф на OnePlus Пит Лай съобщи, че компанията работи върху смарт телефон с поддръжката на 5G мобилните мрежи.
Очаква се устройството да излезе през 2019 година. Най-вероятно, топ-мениджърът е имал поради OnePlus 7 .

Няма никакви механически детайлности за новия телефон. Пит Лай не навлезе в детайлите. Според появилата се неофициална информация, OnePlus от дълго време възнамерява да усъвършенства връзките си с американските мобилни оператори, които имат намерение да предложат първите 5G мрежи в Съединени американски щати още при започване на 2019 година. OnePlus очевидно разчита да продава своите смарт телефони благодарение на магазините на мобилните оператори.

5G мрежите са значим стадий в развиването на мобилния интернет. Сега съществуващите мобилни мрежи от четвърто потомство теоретично дават опция за изтегляне на файлове със скорост до 1 Gb/s. Но действителната скорост е доста по-ниска

Максималната теоретична скорост за изтеглянето на файлове в мрежите от пето потомство е 10 Gb/s. А по време на 5G тестванията в Япония бе достигната скорост малко над 3 Gb/s.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР