По време на кастингите на музикално шоу № 1 в

...
По време на кастингите на музикално шоу № 1 в
Коментари Харесай

Алекс Раева кани фен на стендъп комедията за ко-водещ в X Factor

По време на кастингите на музикално шоу № 1 в неделя , от 20:00 ч. по NOVA обожател на стендъп комедията ще получи предложение от Алекс Раева да стане нов ко-водещ в X Factor. Преди да вземе решение, претендентът за „ Сътворението на звездите “ ще се опита да впечатли Саня, Заки, Любо и Криско с китара, малко музика и доста комизъм. Дали това ще се окаже задоволително за авторитетното жури, ще стане ясно в нощта на кастингите по NOVA.
 Алекс Раева
Дует на сцената и в живота ще замае жури и аудитория с вокал и наличие в музикално шоу № 1 - X Factor. Влюбените гении, решили да се явят в последния миг на кастинг, ще провокират мощни страсти, които ще изненадат даже и самите тях.

48-годишен претендент сбъдва музикалната фантазия на щерка си в X Factor

На сцената ще стъпи и 20-годишният Теодор Стоянов, който чака своя момент в шоуто от години. След тежка интервенция на зрението в този момент той е подготвен да се срещне с провокациите на огромната сцена. Новата Лейди Гага ще се появи в лицето на кандидатка с ексцентрично амплоа. Единственото, което звездното жури ще успее да научи е нейният псевдоним и неизчерпаемо предпочитание да пее. Силното женското наличие ще бъде допълнено от кандидатка, завърнала се от Норвегия. Дамата ще се опита да убеди жури и аудитория, че музиката е най-хубавото средство за изложение.

Кой впечатли журито на X Factor?

Кой ще се насочи към подготвителния лагер и какъв брой мъчно е да получиш четири пъти „ да “ от специалистите? – ще разберете в X Factor „ Сътворението на звездите “ по NOVA.
.
Актуални новини ще откриете на уеб страницата на X Factor , както и на FB страницата на предаването .Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play , а обособени осъществявания можете да видите на формалния канал на шоуто във vbox7

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР