По време на живото предаване снощи звездите се номинираха за

...
По време на живото предаване снощи звездите се номинираха за
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017“: Две приятелки се превръщат във врагове

По време на живото предаване нощес звездите се предложиха за финален път преди финала на 10 ноември. Последните номинации протекоха по нов правилник и всеки Съквартирант трябваше да уточни най-достоен и най-недостоен победител в този сезон на шоуто.

След свадите, разиграли се сред Шеф Петров, Тото и Даниел Златков, точно те събраха максимален брой негативни гласове и ще се борят за оставане в Къщата на първите двойни елиминации в понеделник. Съквартирантите също имаха опцията да изгледат онлайн номинациите, следва да забележим последвалите реакции.

 Снимка 321516

Отношенията сред околните приятелки Джулиана Гани и Енджи Касабие са все по-обтегнати през последните дни. Номинацията на диетоложката към Маргарита за най-достоен Съквартирант ще се окаже катализатор във взаимоотношенията сред двете и довечера ще станем очевидци на същинска стихия. Шеф Петров, несъмнено, няма да пропусне случая, с цел да си върне на ливанката за номинацията за изпъждане.

Тази вечер ще забележим задача " Сериал ", която ще се окаже и една от най-емблематичните задачи във " ВИП Брадър 2017 ".

 Снимка 321517

Съквартирантите ще би трябвало да се превъплътят в индийски артисти и да трансфорат сериала " Малката Джулка ", с тяхно присъединяване, в безспорен шлагер на сезона. Те се наложи да овладеят до съвършенство по този начин значимите за индийското кино трагични погледи, мимики и танци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР