По време на изминалия уикенд за Гран При на Италия

...
По време на изминалия уикенд за Гран При на Италия
Коментари Харесай

Формула 1 ще обсъди завършека на Гран При на Италия

По време на миналия уикенд за Гран При на Италия бе оповестено, че президентът на Международната автомобилна федерация (ФИА) Мохамеб бин Сулайем е свикал среща, на която да участват всички мениджъри на тимовете във Формула 1. Освен тях на въпросната среща ще участват и публични лица, свързани с провеждането на надпреварите в шампионата.

Тази среща ще се организира в границите на днешния ден, а съгласно ръководителя на отбора на Ред Бул, една от точките на разискване ще бъде финалът на вчерашното съревнование на „ Монца “. Припомняме, че конкуренцията в „ Храма на скоростта “ приключи зад автомобила за сигурност, което провокира огромен отрицателен отзив от страна на почитателите, а и освен.
 Хорнър разкритикува финала на Гран При на Италия Хорнър разкритикува финала на Гран При на Италия
„ ФИА свика среща с всички мениджъри на тимовете, президентът също ще взе участие интензивно в дискутирането на разнообразни тематики. Сигурен съм, че случилото се през днешния ден ще бъде покрай върха на дневния ред. Има доста проблеми, които би трябвало да се дискутират. Ние би трябвало да намерим метод, да заобикаляме сюжети като този, от финала на днешното съревнование “, сподели Хорнър.
 От ФИА обясниха за какво Гран При на Италия приключи зад колата за сигурност От ФИА обясниха за какво Гран При на Италия приключи зад колата за сигурност
„ Дори не можахме да се зарадваме на успеха след този край. Ние избираме да завоюва при спортни условия, макар рисковете, които един рестарт носи. Завършекът беше презрян. Преди години бяхме водили диалози, да заобикаляме това. Усещам, че направихме неточност, те хванаха неверната кола (Джордж Ръсел) и това докара до забавянето “, добави Хорнър.
 Ферари: Феновете освиркваха ФИА, а не Макс Ферари: Феновете освиркваха ФИА, а не Макс
Той също по този начин разяснява и постигнатият напред в използването на разпоредбите след скандалния край на Гран При на Абу Даби предходната година. 
 Тото Волф: Този път ФИА съблюдава разпоредбите Тото Волф: Този път ФИА съблюдава разпоредбите
„ Това е един дълъг развой и към този момент се виждат доста промени. Определено към момента има уроци, които се учат. Чухте какъв брой недоволна беше публиката “, сподели шефът на Ред Бул.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР