По време на изложението CES 2017 компанията ASUS представи смартфона

...
По време на изложението CES 2017 компанията ASUS представи смартфона
Коментари Харесай

Анонс на смартфона ASUS ZenFone Ares: 8 GB оперативна памет, Snapdragon 821 и цена $333

По време на ревюто CES 2017 компанията ASUS показа смарт телефона ZenFone AR, привлякъл вниманието на потребителите със своите топ-технически характерности и поддръжката на виртуална и допълнена действителност.
Това бе второто Tango устройство в света, първото бе Lenovo Phab 2. Той бе и първият смарт телефон, поддържащ и Daydream VR, и Tango, оборудван с 8 GB оперативна памет. След като Гугъл закри плана Tango, главната опция на смарт телефона стана безполезна. Компанията реши да рестартира плана ZenFone AR, само че без поддръжката на Tango и по едно и също време с това смени неговото име на ZenFone Ares.



Но всички останали характерности останаха непроменени. Смартфонът е оборудван с 5,7-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2560х1440 пикела. Телефонът се базира на SoC Snapdragon 821. Налични са 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Поставена е съществена камера с резолюция 23 мегапиксела и датчик PixelMaster 3.0. Предната камера също е с резолюция 23 мегапиксела (Sony IMX318, f/2.0). Захранването се реализира от 3300 mAh батерия, поддържа се технологията за бързо зареждане Quick Charge 3.0.

Друг присъщ миг е потреблението на профилирания усилвател SonicMaster 3.0 Hi-Res Audio 384 KHz, осигуряващ първокачествен 7.1 канален тон.

Смартфонът ASUS ZenFone Ares към този момент се продава в Тайван при цена $333 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР