По време на изкоп заради отстраняване на голяма авария на

...
По време на изкоп заради отстраняване на голяма авария на
Коментари Харесай

Заради отстраняване на авария: ВиК спука газопровод в центъра на Пловдив

По време на ров поради премахване на огромна повреда на кръстовището на булевардите „ Васил Априлов " и " Шести септември ", ВиК- Пловдив са спукали газопровод, оповестиха от пожарната. Движенето на мястото е извънредно затруднено, а полиция регулира прекосяването на колите. 
Прочетете още
Инцидентът е станал към 12:00 часа през днешния ден. Незабавно към мястото са изпратени екипи на пожарната и Министерство на вътрешните работи, които са отделили региона. От компанията „ Ситигаз “, отговарящи за газопровода бързо са реагирали и са спрели газоподаването.

Към момента вследствие на повредата без газоподаване са клиентите на „ Пещерско шосе “ и южната част на бул. „ Марица “. 

Припомняме, че медията ни заяви тази заран, че движенето ще бъде спряно по бул. „ Васил Априлов ” в сектора сред бул. „ Свобода ” и ул. „ Волга ” поради огромна ВиК повреда. Кръстовището се бе трансформира в река, откакто още нощес към 18 часа е почнала да блика вода, повода е за повреда на захранващ тръбопровод.

До премахване на повредата се постановат промени в маршрутите на няколко автобусни линии от градския превоз. Автобуси №15 няма да завиват наляво по бул. „ Свобода ”, а ще не престават напряко по бул. „ Шести септември ”. Линии №17, 113 и 222 ще завиват от бул. „ Васил Априлов ” по бул. „ Свобода ”, оттова ще минават по западната част на бул. „ Копривщица ”, където има автобусни спирки, и ще не престават по бул. „ Шести септември ”.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР