,,По време на изборите юли месец са били регистринани над

...
,,По време на изборите юли месец са били регистринани над
Коментари Харесай

Шефът на МВР: Ръководни представители на ДПС заплашвали полицейски служители

,,По време на изборите юли месец са били регистринани над 200 материали за нарушавания, свързани с преносими изборни секции. На изборите през ноември тези нарушавания към този момент са 287``, съобщи първоначално той.

По думите в Хасковска област са били подадени 798 заявки за гласоподаване с преносими изборни секции, обаче в хода на полицейската инспекция било открито, че огромна част от лицата не са дали никакви медицински документи, а други са показали документи с изтекла годност.

Искам да обърна внимание на съвсем идентични случаи в Разград. Има изчезнали подписи в заявките. Прокуратурата е образувала 26 досъдебни производства. Издавани са медицински документи с погрешно наличие. Няма нито един отвод, предписан от прокуратурата. В хода инспекциите полицейските чиновници са се натъкнали на фрапиращи нарушавания, като огромна част от жителите, с които са разговаряли, са декларирали, че не са подавали заявки за гласоподаване в преносима секции, показа пред депутатите вътрешният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР