По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл

...
По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл
Коментари Харесай

Когато Чанинг Тейтъм прави стриптийз, а Салма Хайек е без гащи

По време на гостуването си в предаването на Джими Кимъл по АВС, Салма Хайек приказва за някои от по-интересните моменти от фотосите на последния ѝ филм " Професия стрийптизьор 3 " с присъединяване на Чанинг Тейтъм. Актрисата разкрива, че Чанинг Тейтъм, с който си партнират в последната част от поредицата на Стивън Содърбърг едвам не я е умъртвил, до момента в който ѝ прави стриптийз.
 Салма Хайек и визията, с която притегли погледите на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра
Отново всички гледат към Салма Хайек

Стил и съблазън

За танца в скута обаче Хайек не стои безучастно. Тя би трябвало да се обърне с главата надолу, до момента в който Тейтъм я държи за панталоните й. Дотук добре, единствено че след това танцът толкоз се объркал, че съвсем коствал живота ѝ, разкриват от Variety.

" Имаше една част от подготовките, която се оказа много комплицирана... В нея Чанинг трябваше да ме държи с главата надолу, само че сходно на всеки различен човек в тази поза, аз изцяло се дезориентирах, като не съумях да направя това, което се очакваше от мен. Така за малко да се сгромолясам и да си счупя врата ".

Салма Хайек изяснява, че злополуката е щяла да се разиграе, тъй като сътрудника ѝ я държал за панталоните, които постепенно почнали да се изхлузват, и той почнал да я изпуска. Имало и още един проблем. Тя не можела да си спомни дали носи долни дрехи под тях. Така че вместо да постави ръце на земята, с цел да се предотврати рухването си, актрисата предпочела да ги употребява, с цел да задържи свличащата се от тялото ѝ дреха.

" Той стартира да крещи: " Какво правиш? Протегни ръце и се подпри на пода! ", а аз му се развиках: " Не, не, не, не! " Накрая присъстващите в залата ми се притекоха на помощ и ни разделиха. Тогава Чанинг се обърна към мен и ме попита: " Какво ти става? ", при което му извиках: " На мен ли? Ти насмалко не ме умъртви! "
 Салма Хайек, Деми Мур, Дженифъл Лопес, Джесика Алба, Линдзи Лоън - актрисите, изиграли стриптийзьорки
5 от най-хубавите стриптийз танца в кино

От Салма Хайек до Деми Мур

В " Професия: Стриптийзьор 3 " Майк (Чанинг Тейтъм) се е отказал от еротичните танци и работи като барман в Маями, където обаче се среща със супер богата дама в лицето на Салма Хайек. Тя няма по какъв начин да остане безразлична към уменията на Майк, а той - към опциите, които тя ще му открие в Лондон. Очакваме филмът в кината на 10 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР