По време на голямото изложение MWC 2018 в Барселона, на

...
По време на голямото изложение MWC 2018 в Барселона, на
Коментари Харесай

MWC 2018: Motorola представи модул за проверка на здравето и клавиатура-слайдер

По време на огромното ревю MWC 2018 в Барселона, на щанда на Motorola нашият представител видя показаните за първи път преди месец, забавни аксесоари Lenovo Vital Moto Mod и Slider Keyboard Moto Mod, предопределени за смарт телефоните Moto.
Първият модул се назовава Lenovo Vital Moto Mod и е предопределен за премерване на главните индикатори на човешкия организъм.



Устройството с много огромна акуратност мери 5 параметъра, свързани с човешкото здраве – температурата на тялото, артериалното налягане (систоличното и диастоличното), пулса, интензивността на дишането и равнището на плътност на кръвта с О2. Това е една цяла лаборатория за смарт телефон, като всичко в нея е създадено от експертите на Lenovo.

Вторият модул се назовава Livermorium Slider Keyboard Moto Mod . Този аксесоар трансформира елементарният общоприет смарт телефон в слайдер с преносима пълноценна QWERTY клавиатура. При плъзгането на клавиатурата на открито е допустимо смарт телефонът да бъде подложен и под ъгъл, който се контролира в границите на 60 градуса.


Продажбите на Livermorium Slider Keyboard Moto Mod се чака да стартират в края на зимата при цена $100 . Модулът за премерване на главните индикатори на организма  Lenovo Vital Moto Mod би трябвало да излезе на пазара през месец април тази година при цена $400 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР