По време на голямата презентация Google I/O 2018 интернет гигантът

...
По време на голямата презентация Google I/O 2018 интернет гигантът
Коментари Харесай

Кога да очакваме Android P на своя смартфон

По време на огромната презентация Гугъл I/O 2018 интернет колосът показа доста нови неща.
Много забавни в Android P са технологията Adaptive Battery, новите жестове и активирането на черно-белия режим, когато е време за отмора. Малко по-късно Гугъл разгласява и пътната карта на излизането на новите версии. С нейна помощ е допустимо да се разбере, по кое време почти ще излезе Android P.



Една от главните вести на презентацията бе излизането на Android P Beta за смарт телефоните на други производители. Освен на смарт телефоните Pixel, операционната система може да се конфигурира на Nokia 7 plus, OPPO R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21, Xiaomi Mi Mix 2S, Essential Phone и OnePlus 6. Това значи, че притежателите на един от изброените смарт телефони могат да пробват всички нововъведения още в този момент.

Уеб-порталът Phone Arena заяви, че финалната версия на Android P ще излезе през третото тримесечие на тази година. Малко преди този момент е планувано да излезе петата версия на Developer Preview Android P. Третата и четвъртата DP версии ще излязат през месец юни. Тоест, всеобщият преход към Android P ще стартира тази есен.

След това всичко зависи от производителите. Предполага се, че всички изброени нагоре смарт телефони автоматизирано ще се обновят до по-новата версия на Android. Първи ще бъдат актуализирани флагманите, а по-късно и другите устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР