По време на годишната конференция Bett в Лондон, Microsoft излезе

...
По време на годишната конференция Bett в Лондон, Microsoft излезе
Коментари Харесай

Microsoft и партньори представиха ученически лаптопи с Windows 10 и цена $189

По време на годишната конференция Bett в Лондон, Microsoft излезе с нова самодейност за популяризация на своите артикули измежду преподавателите и учащите се.
В рамките на тази самодейност ще бъдат създавани преносими компютри с цена $189. Софтуерният колос съобщи, че работи взаимно с BBC, LEGO, NASA, PBS и Pearson върху обезпечаване на допълнена действителност в учебните заведения.

Новият преносим компютър се създава от Lenovo , носи името 100e , базира се на процесорите Apollo Lake и има цена едвам $189 .

Освен модела Lenovo 100e, компанията показа и хибрида Lenovo 300e , който може да се употребява като таблет и като преносим компютър. Той е по-скъп – $279 , само че поддържа работата със стилус.



Lenovo показа и други два преносимия компютър. Единият е с цена $199 инфрачервен датчик за технологията Windows Hello, а вторият коства $299 и поддържа работата със стилус. И четирите нови устройства са предопределени за образованието, където се употребяват най-вече хромбуци.

Microsoft предлага освен нов хардуер, само че и програмен продукт. Тази пролет би трябвало да излезе допълнението  Chemistry Update за играта Minecraft: Education Edition , концентрирано върху химическите опити и изотопите. Допълнението е гратис за всички притежатели на Minecraft: Education Edition.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР