По време на глобалната премиера днес под надслов Wearable Strategy

...
По време на глобалната премиера днес под надслов Wearable Strategy
Коментари Харесай

Събитието на Huawei в Барселона: Нова ера на стилни, фокусирани върху здравето и подходящи за спорт носими устройства

По време на световната премиера през днешния ден под надпис „ Wearable Strategy and New Product Launch “, Huawei показа идната си стъпка в областта на носими устройства с новата си тактика „ Fashion Forward “, чиято цел е да изведе на ново равнище интеграцията сред технологиите и модата.

С новите си оферти, Huawei разкрива упоритостта си да направи гражданска война в промишлеността за носими устройства посредством сливането на авангардни технологии, фешън дизайн и здравни функционалности, като по този метод слага нови стандарти и дава опция на потребителите за съвременен метод на живот с най-хубавия помощник на китката.

В Барселона Huawei показа набор от новаторски и авангардни устройства, в това число HUAWEI WATCH GT 4 – най-новото допълнение към известната серия смарт часовници, висококачествени TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3, стилни и комфортни смарт очила HUAWEI Eyewear II, както и HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, включващ първия златен смарт часовник на Huawei, както и чисто новите таблети HUAWEI MatePad с технология PaperMatte.

Амбицията на Huawei да изведе дизайна, грижата за здравето и спортното преживяване на ново равнище

 Huawei има за цел да даде опция на потребителите да персонализират своето здравно и спортно прекарване, без да вършат компромис със стила си. Това бележи и ново начало за бизнеса с носими устройства на компанията, защото в бъдеще тя ще интегрира трите си съществени конкурентни преимущества: революционна хардуерна технология, съвременни софтуерни логаритми и по-всеобхватни цифрови здравни услуги.

Стъпвайки на десетилетие опит в региона на новаторските технологии, дизайна и ювелирната направа, Huawei слага нови примери в промишлеността. Присъствието на компанията на интернационалния пазар на висококачествени носими устройства спомага за увеличението на стратегическите вложения и построяването на световни екосистемни партньорства за даване на персонализирани спортни преживявания и здравословен метод на живот на потребителите по целия свят. Откакто навлезе в бранша на носимите устройства преди 10 години, Huawei е пионер в следенето на здравните индикатори по време на разнообразни интензивности и е водач в основни за промишлеността, изключително във връзка с живота на батерията, прецизността на измерването и комфорта при носене.

По отношение на дизайна, Huawei включва новаторски материали, голям брой варианти за персонализиране, което прави всяко носимо устройство аксесоар, който добавя неповторимия жанр на потребителя.

По отношение на здравето, Huawei схваща, че здравето на потребителите е ангажимент 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и се посвещава на непрекъснати нововъведения, с цел да даде по-голям надзор върху него. Доказателство за това са и напъните на компанията да предлага всеобхватни функционалности за ръководство на здравето, станали вероятни посредством съдействие с университетски и индустриални сътрудници, гарантиращи, че здравните данни, които потребителите получават, са освен точни, само че и използвани.

Huawei дава и все по-голям достъп до спорт и фитнес. Независимо дали сте професионален състезател или човек, който занапред стартира своето фитнес странствуване, носимите устройства на Huawei са проектирани да създадат спорта налично и прелестно занятие. С пионерски функционалности като научно основаната HUAWEI TruSportTM система, Huawei трансформира носимите устройства в персонален треньор, ситуиран на китката.

Дебют на портативните устройства и таблети от последващо потомство

Новата тактика на Huawei стартира с представянето на стилната серия HUAWEI WATCH GT 4, HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition и новите TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3, серия от интелигентни устройства, които слагат нова парадигма в носимата хармония.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е най-новото потомство на водещата серия WATCH GT, която вкарва усъвършенствани дизайнерски характерности с мощни функционалности за здраве и фитнес. Представени на пазара с размери 46 мм и 41 мм, новите флагмани вършат смела крачка напред в модата по отношение на класическия дизайн на GT серията, въвеждайки новаторски дизайнерски детайли, като в същото време резервират модерната геометрична хармония на своите прародители.

Серията също по този начин трансформира фитнес преживяването, въвеждайки усъвършенствани Activity Rings, дебют на напълно новото приложение Stay Fit и усъвършенствано GNSS следене като всички тези функционалности работят с новата TruSeen™ 5.5+ технология, която носи основана на AI акуратност при премерване на другите здравни индикатори, вдъхновяваща за по-здравословно и по-добро аз.

HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition е първият златен смарт часовник на Huawei. Демонстрирайки какво значи да разгърнеш цялостния си капацитет, той идва със златна рамка и златна корона с 3D трапецовидни шарки, с диамантено гравиране, както и златна PVD титаниева гривна с регулируема тока вид пеперуда, представяща многопластов и неповторим образен резултат.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 показват уравновесена хармония в дизайна с водеща в класа аудио технология, подобрявайки аудио преживяването за потребителите. Слушалките разполагат с равен стъклен корпус, направен от нано обработено стъкло, дружно с ултра-слухов двоен драйвер за по-ясни високи тонове и по-добър бас, и усъвършенстван Triple Adaptive EQ за достоверно качество на звука.

В допълнение, по време на събитието бяха показани и чисто новите HUAWEI Eyewear II, които оферират уравновесена хармония на дизайна с водеща в класа аудио технология, както и таблетите HUAWEI PaperMatte, които носят тактилно и сходно на хартия преживяване по време на работа.

Сър Мо Фара и Памела Райф са новите посланици на носими устройства на HUAWEI

Памела Райф, знаменит инфлуенсър в региона на фитнеса, както и олимпийският, международен и европейски златен медалист сър Мо Фара, бяха посетители на събитието във връзка представянето на новите устройства в ролята си на посланици на носимите устройства на HUAWEI. „ Невероятно е, че Huawei и аз започнахме нашите фитнес пътувания едновременно. През десетте години, през които съм фен на фитнеса, технологиите изиграха извънредно значима роля в подпомагането на хората да живеят по-здравословен живот., ” сподели Памела, “Huawei е в челните редици на тази иновация, само че го прави по в действителност страховит метод. Вълнувам се да бъда част от развиването на компанията и бъдещето. ”

След като прибавят най-новите устройства в подготвителната си рутина – серията HUAWEI WATCH GT 4 и HUAWEI WATCH Ultimate, и двете звезди съумяват да покачат успеваемостта си при тренировки и да схващат по-добре здравословното си положение, като в същото време внасят още повече жанр в ежедневното си облекло.

Сър Мо Фара добави: „ Изводите, които моят треньорски екип и аз успяхме да извлечем от часовниците, се оказаха скъпи, до момента в който се състезавах на най-високо равнище. Докато преминавам от професионалния спорт към по-спокойния метод на живот, се вълнувам да проучвам какво може да предложи животът отвън пистата, като нося часовниците с изключение на за ежедневни действия, и с цел да добавят моя жанр. Те в действителност блестят и наподобяват толкоз добре, колкото и работят. “

Huawei с наслада афишира и серия от стратегии за фитнес образование, основани взаимно с Памела Райф, налични извънредно посредством приложението Huawei Health. Те ще включват някои от най-известните тренировки на Памела, особено пригодени, с цел да разрешат на потребителите да се възползват оптимално от здравните и фитнес функционалности на своите смарт устройства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР