По време на есенното представяне на линията смартфони за 2021

...
По време на есенното представяне на линията смартфони за 2021
Коментари Харесай

Батерията на кой iPhone издържа най-много?

По време на есенното показване на линията смарт телефони за 2021 година Apple акцентира на увеличението на живота на батерията с едно зареждане и го дефинира като едно от главните преимущества на новите iPhone. От компанията споделиха, че новите модели са с 2.5 часа по-издържливи по отношение на моделите iPhone 12, пуснати от Apple предходната година.

Ентусиастите, които незабавно започнаха да тестват техническите параметри на новите смарт телефони iPhone, ревизираха това изказване на Apple и на процедура се увериха, че разработчиците са съумели да реализират доста увеличение на времето за работа на устройствата с едно зареждане на батерията.

Аруна Майни, създател на YouTube канала Mrwhosetheboss, направи забавен опит за живота на батериите измежду актуалните телефони iPhone, които сега се създават и продават от Apple. В надпреварата вземат участие: iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12, iPhone 11, iPhone SE.

По време на тестването блогърът симулира действителни условия на работа за смарт телефоните, в това число гледане на стрийминг видеоклипове в YouTube, работа в обществени мрежи, потребление на камери и, несъмнено, мобилни компютърни игри.

Според резултатите от надпреварата iPhone SE (2020) се оказа „ най-слабият “, издържал единствено 3 часа 38 минути с едно зареждане. Следващият, който " изгасва " след 4 часа и 20 минути е iPhone 11. IPhone 12 продължава да работи още час и половина (5 часа 54 минути).

Местата измежду останалите смарт телефони на Apple са разпределени, както следва: iPhone 13 mini - 6 часа 26 минути, iPhone 13 - 7 часа 45 минути, iPhone 13 Pro - 8 часа 17 минути. Недостижим водач е iPhone 13 Pro Max, който демонстрира време от 9 часа 52 минути. Вижте повече.



Въз основа на резултатите от теста може да се заключи, че Apple са съумели да реализират доста нарастване на автономността на смарт телефоните спрямо моделите от предходни години. Подобряването на живота на батерията на iPhone 13 Pro Max, даже макар че самата батерия е по-малка, специалистите изясняват с потреблението на ProMotion - функционалността на адаптивната периодичност на освежаване на изображението до 120 Hz.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР