По време на една от речите си той призова генералите

...
По време на една от речите си той призова генералите
Коментари Харесай

Foreign Affairs: Си Дзинпин призова генералите да се осмелят да се сражават

По време на една от речите си той прикани генералите от Народноосвободителната войска на Китай „ да се осмелят да се борят “, написа Foreign Affairs.

Сред другите признаци, които удостоверяват „ готовността на Китай за война “, изданието показва, че на 1 март в списанието на Комунистическата партия на Китай е оповестено есе, озаглавено „ Под управлението на Си Дзинпин ние победоносно ще продължим напред в укрепването на армията “. Статията приканва за нуждата от ускорение на промените, ориентирани към модернизиране на китайските въоръжени сили за сметка на частни компании и цивилен институции, прецизира изданието.

На 5 март беше оповестен проектобюджетът на Китай за 2023 година В него се показва, че военният бюджет на страната тази година ще се усили със 7,2% до 1553,7 милиарда юана (около 224,8 милиарда долара). Освен това китайските управляващи взеха решение да усилят разноските за социална сигурност с 6,4% до 208,972 милиарда юана (30,2 милиарда долара). През 2022 година разноските на Китай за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР