По време на днешното пленарно заседание независимият депутат Радостин Василев

...
По време на днешното пленарно заседание независимият депутат Радостин Василев
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не съм удрял Искрен Митев, разроших му перчема

По време на днешното пленарно съвещание самостоятелният народен представител Радостин Василев и депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев са стигнали до физически конфликт, съобщи БГНЕС.

“Исках да задам втори въпрос към министър-председателя акад. Николай Денков по време на парламентарния надзор, и надлежно ръководителят на Народно събрание Росен Желязков ми сподели, че нямам право, тъй като съм самостоятелен депутат. Отзад Искрен Митев се провикна, че предателите имали право единствено на един въпрос. ” - съобщи самостоятелният народен представител Радостин Василев.

" Отидох да си оставя телефона и документите на последния ред, и напът за тоалетната, тъкмо зад ръководителя, Митев, разминавайки се с мен, ме удари с рамо, и се наложи да му разроша леко перчема ”, добави той.

Василев посочи, че Митев е напуснал съпроводен от квестори. “Не е удрян или обичай ”, увери Василев. Според него Митев има душевен проблеми и би трябвало да си го изкара на някого.

Независимият народен представител разяснява, че може би шегите му към Митев са довели до струпване на експанзия, само че съгласно Василев не бил това методът да си я покаже.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР