По време на днешното пленарно заседание независимият депутат Радостин Василев

...
По време на днешното пленарно заседание независимият депутат Радостин Василев
Коментари Харесай

Искри в парламента: Физически сблъсък между Радостин Василев и Искрен Митев

По време на днешното пленарно съвещание самостоятелният народен представител Радостин Василев и депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев са стигнали до физически конфликт.

Радостин Василев обаче отхвърля да е удрял сътрудника си.

“Исках да задам втори въпрос към министър-председателя акад. Николай Денков по време на парламентарния надзор, и надлежно ръководителят на Народно събрание Росен Желязков ми сподели, че нямам право, тъй като съм самостоятелен депутат . Отзад Искрен Митев се провикна, че предателите имали право единствено на един въпрос ”, съобщи самостоятелният народен представител Радостин Василев.

" Отидох да си оставя телефона и документите на последния ред, и напът за тоалетната, тъкмо зад ръководителя, Митев, разминавайки се с мен, ме удари с рамо, и се наложи да му разроша леко перчема ”, добави той.

Василев посочи, че Митев е напуснал съпроводен от квестори . “Не е удрян или обичай ”, увери Василев. Според него Митев има " душевен проблеми " и би трябвало да си го изкара на някого.

Независимият народен представител разяснява, че може би шегите му към Митев са " довели до струпване на експанзия ", само че съгласно Василев не бил това методът да си я покаже.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР