По време на днешните разгорещени дебати в НС по повод

...
По време на днешните разгорещени дебати в НС по повод
Коментари Харесай

Калина Константинова втрещи с дълбока цепка на полата, Лена Бориславова дойде в НС с маратонки

По време на днешните разгорещени диспути в Народно събрание във връзка гласуването на оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев бяха казани голям брой колоритни реплики, пиперливи изрази и иронични съпоставения. Сякаш всеки се отличи с по нещо.

Вицепремиерът Калина Константинова обаче блесна с неприятен усет и възмутителен жанр.

В днешния под напрежение парламентарен ден Константинова бе пристигнала в законодателния храм, облечена с трикотажна рокля с голяма цепка - нещо неприемливо съгласно протоколните правила на институцията Народно заседание.

Дрехата на дамата от Политическа партия освен не дава отговор на понятието жанр, само че и въобще не се вписва в условията на длъжността, която Константинова заема - заместител на министър-председателя!.

Освен че роклята е много впита в пухкавото ѝ тяло и подчертаваща налелите се форми на вицепремиерката, цепката й е поставена вляво, което открива много огромна част от бедрото на Константинова, съвсем опряло се до това на вицепремиера Асен Васелив и пред погледа на премиера Кирил Петков. Добрият жанр допуска цепката да бъде в задната част на дрехата, с цел да не се получава грозният резултат, който следим при кръстосалата без капка срам крайник върху крайник Калина Константинова.

Би било добре, към момента неопитната вицепремиерка да се огледа в близост. Останалите дами, заемащи министерски постове, са надалеч по-стилни и обрани във визията си.

Така, да вземем за пример, вдясно от Коснтантинова бе Корнелия Нинова, която от години се слави с положителния си фешън усет. Вицепремиерът и министър на стопанската система е със ярък бонбоненорозов костюм, сходен на облеклата в свежи цветове на международни политици като Ангела Меркел, Маргарет Тачър и Мадлин Олбрайт.

На задния ред пък бе Асена Сербезова, която въпреки и министър за сефте, си е научила урока по жанр, най-отзад е правосъдният министър Надежда Йорданова, умееща ловко да прикрива минусите си посредством бизнес костюми. Изводът е, че когато човек няма личен нюх, не е зле просто да копира останалите, с цел да не изпада в сходни нелепи обстановки.

Константинова, да вземем за пример, може да " открадне " от положителния жанр на ДесиславаАтанасова - една от най-стилните дами в сегашния парламент, която през днешния ден бе пристигнала на работа също с рокля.

Както знаем, острието на ГЕРБ не си разрешава фриволности нито в изявленията, нито във визията. Пресен образец за изключителния й нюх към модата е днешното й облекло - рокля, евентуално шита по поръчка, в кралско наследник цвят. Горната част приключва с обло деколте и елегантно разкроени ръкави, полата - под коляното, съгласно протоколните правила, впита, само че не описваща тялото. Аксосоарите - подбрани деликатно, отличава се брошката на рефера във формата на листо със скъпоценни камъни.

Цялостният тип на Атанасова е непоколебим, излъчващ почит, без каквито и да е непотребни детайли, а синият цвят символизира мощ, решителност и убеденост. Облекло, подбрано съгласно мястото, мотива и момента.

Няколко часа след отстраняването на Никола Минчев от председателския пост в Народно събрание и минути преди гледането на актуализацията на бюджета в зала представителят на кабинета Лена Бориславова се появи в Народното събрание.

Появата й е освен изненадваща, а и скандална - по време на цялостен безпорядък в страната, в резултат, на който България върви към 4-ти парламентарни избори за последните 13 месеца, Лена се похвали с годежен пръстен, даден й от краткотрайния началник на Народно събрание Мирослав Иванов. Дамата бе очевидно щастлива, но не бе подбрала уместно облекло с цел да отиде в българския парламент. Лена се появи очевидно неглиже, без капчица почитание към Народното събрание като институция.

Бориславова бе с необятна бяла тениска, загащена в черна дънкова пола. Косата й бе очевидно разрошена, а слънчевите очила си стояха на главата даже в коридорите на историческата постройка. Тя бе обула бели платнени маратонки, който внезапно контрастираха с парадния червен килим в Народното събрание, по който са стъпвали видни общественици и държавници десетилетия обратно.

Визията на Лена е следващото доказателство, че неопитните лица от " Продължаваме промяната " има още доста да учат във връзка с положителния усет и съблюдаването на протоколните правила. За страдание, за половин година във властта те по този начин и не съумяха да станат част от парламентарния живот, най-малко образно, като постоянно не изглеждаха по този начин, както изисква длъжността и поста, които заемат.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР