По време на буря на гръцкия остров Крит странен звяр

...
По време на буря на гръцкия остров Крит странен звяр
Коментари Харесай

В Гърция буря изхвърли на брега мистериозно животно, хората паникьосани СНИМКА

По време на стихия на гръцкия остров Крит чудноват звяр е бил изхвърлен на брега. Местните нямат визия какво тъкмо е това създание.

Животното няма никаква четина, наподобява на дребен хипопотам с четири крайници. Това създание беше изхвърлено от водата безусловно няколко дни, откакто мощно неприятно време удари крайбрежието край Ираклион и морето стартира да се бушува бурно.

В интернет са оповестени фотоси, на които се вижда доста странното животно.

Разтегнато е на пясъка, а към него има разнообразни плевели и парчета. Потребителите под фотосите започнаха да споделят, че съществото по едно и също време наподобява на няколко разнообразни животни, а точно куче, прасе, тюлен, само че в това време не може да бъде приписано на нито един от тези типове.

Гореща полемика се води и на самия остров, който е най-големият в Гърция. Някои локални поданици споделиха, че се опасяват от това необичайно животно, до момента в който други го намират за необикновено забавно и биха желали да знаят какво е и от кое място е пристигнало.

Един от специалистите предложи доста забавна версия, както и метод за разрешаване на тази мистерия. Трябва да се означи, че в този случай типовете ще би трябвало да бъдат разпознати в близко бъдеще и това ще изисква няколко генетични теста.

Петрос Лимперакис, който заема позицията на куратор на гръбначни животни в един от музеите на острова, допуска, че съществото може да се окаже язовец. Той има вяра, че животното е изгубило козината си, откакто е било дълго време във вода. Също по този начин, точно водата е повода, че съществото е доста подуто и е почнало да наподобява в действителност страховито.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР